NEXT STOP L´ORÉAL POWDER ROOM

Photobucket
Få en helt unik make-over oplevelse i L’Oréal Paris’ eget pop-up beauty univers under modeugen i København – L’Oréal Paris Powder Room!

Fra den 2.-4. Februar 2012 åbner L’Oréal Paris dørene for L’Oréal Paris Powder Room – et helt særligt skønhedsunivers med spændende oplevelser til alle, der ønsker at blive opdateret på sæsonens aktuelle make-up looks.

L’Oréal Paris Powder Room er et unikt koncept, der giver alle mulighed for at få en gratis make-over af professionelle make-up artister, inkl. mig selv i en til lejligheden specielt indrettet pop-up salon beliggende på Løvstræde 8 i København K. Her kan man samtidig få gode råd om make-up og vejledning i L’Oréal Paris’ store sortiment af produkter til alle hudtyper. Efter sin make-over kan man også få et ”My Look” card med de produkter, der er brugt til sit unikke look samt få en ekstra goodie bag overraskelse med hjem, samt 10% rabat på L’Oréal Paris makeup med sit MY LOOK kort i 3 udvalgte Matas butikker i København.

I L’Oréal Paris’ Powder Room kan man yderligere få ekstra sjov dimension på sin make-over oplevelse og blive fotograferet af en professionel fotograf efter sin make-over og få et billede med hjem. Alle looks bliver offentliggjort på Powder Room’s pressevæg og imens man er i Powder Room kan man ’tagge’ ens nye look til ens egen Facebook side.

Før og efter sin make-over kan man få forfriskninger i Powder Room’s lounge og holde sig ajour på modeugens beauty aktiviteter fra den seneste udgave af L’Oréal Paris’ egen avis – L’Oréal Paris Fashion Post.

L’Oréal Paris’ Powder Room er åbent for alle torsdag d. 2 og fredag d. 3. februar i tidsrummet fra kl. 12-18 samt lørdag d. 4. februar fra kl. 10-16. For booking af tid med en make-up artist, kan man henvende sig i skranken i Powder Room. Adressen er Løvstræde 8, 1152 København K.

Hver aften efter ”eventet” poster jeg billeder fra dagen der er gået i Powder Room’et og i samarbejde med L´Oréal udlover jeg skønne goodiebags til værdi af ca.600kr pr stk til 3 heldige læsere. Så kig med på bloggen 2, 3 og 4 februar og vind en goodiebag bestående af L´Oréal’s helt nye Lumi foundation, primer og concealer, Volume Million Lashes mascara (I øvrigt nogle af mine favoritter) og 3 udvalgte Color Riche lakker.

Håber vi ses i Powder Room : )

Dette indlæg blev udgivet i L'Oréal Powder Room FW spring 2012. Bogmærk permalinket.

7 svar til NEXT STOP L´ORÉAL POWDER ROOM

 1. Hersom skriver:

  Hvis nu man ikke har mulighed for at henvende sig i skranken i Powder Room før lørdag formiddag, kan man så bestille tid på andre måder?

  Jeg er på kursus i Jylland i næste uge (og går i det store og hele glip af FW), men vil gerne have sådan en make-over da jeg skal direkte hjem til ham efter kurset og på hyggelig det-er-hans-fødselsdag-date.

  • Jo's skriver:

   Desværre er der ikke mulighed for at bestille tid, men mon ikke du kan nå forbi alligevel…vi slår jo dørerne op kl 10 : )

 2. Pingback: COUNTDOWN TO POWDER ROOM | Jo's Makeup Blog

 3. Diala skriver:

  I just came home from the make over. I was simply LOVELY! You did a great job dear!

  /The girl in the black dress 😉

 4. Pingback: L’ORÉAL PARIS “POWDER ROOM” COMPETITION AND MEET THE MAKEUP ARTIST TEAM | Jo's Makeup Blog

 5. Diala skriver:

  Where is it possible to see the uploaded pictures from phototaking (in the Powder Room)? Do you perhaps have a link?

  Thanks in advance

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.