BUDGET BEAUTY PART 2

Photobucket

Så er der flere skønne “budget” råd fra min kollega….

Here we go again.

Body Shop – Hand Cleanser Gel
Must have i tasken, specielt i vinterhalvåret. Hvor det vrimler med baktusser ! This one fra Body Shop virker mildere mod hænderne, og knap så udtørrende som den slags normalt er….And it smells nice too.

Matas – Glans Spray
Glans Spray er simpelthen så genialt ! Der giver bare that ekstra little somthing til frisuren, hvad enten det er en kunstfærdigt up-do, eller lidt mere random hverdags hår.
Specielt brunetter har godt af en gang shine, da mørkt hår oftere bliver lidt mere mat i det.
And I am telling you – den her MATAS sag levere varen ! Den gør håret glansfuldt, og indeholder oven i købet et UV-filter der beskytter mod solens stråler. Prisen er absolut heller ikke dum – 39kr.

And let’s not forget about the lip’s..
e.l.f.cosmetics – Mineral lipstick
Lidt farve på læberne, er en nem og hurtig måde at give sit look lidt ekstra. Jeg er lige begyndt at bruge Mineral Lipstick…den er både blød og cremet. Og prisen… altså det er næsten ikke til at fatte.. 30.24kr

Maybeline – Pure Liquid Mineral Foundation
Jeg er blevet rigtig glad for Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation. Den er let og drøj i brug. Dækker pænt og holder godt. En anden vigtig ting er, at det er nogle rigtig gode farver den bliver lavet i, der er fine nuancer med både gyldne og rosa undertoner. 119kr

e.l.f. cosmetics – Bamboo Angled Blush Brush
Det er vigtigt at værktøjet er i orden ! Jeg synes enlig ikke jeg er en udpræget TOOL-GEEK men Angled Brushes.. it’s my thing ! Det gør det virkelig SÅ meget nemmere at lægge en pæn makeup. Man kan skulpturer ansigtet meget mere præcist, og få fremhævet kindbenene. Det er sådan en ting som folk ikke ser eller det vil sige resultatet bliver set, men man kan ikke helt sætte fingeren på hvad det er, bare at helheden er fantastisk.
Ja og som om det ikke skulle være grund nok til at få fingrene i sådan en, så er den også ECO friendly. Godt for forfængeligheden, samvittigheden og dankortet – Koster knap en halvtredser.

Kærlig hilsen

Malene Windekilde/Makeup artist

Photobucket

Malene blogger også HER : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

Et svar til BUDGET BEAUTY PART 2

  1. fume extraction fans skriver:

    I really like it when people get together and share views.

    Great website, stick with it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.