HAIR INSPIRATION # 3

PhotobucketDer er rigtig mange måder at sætte en valk på og her er endnu en idé til jer der trænger til lidt inspiration til håret. Se også andre måder at bruge valken på HER og HER : )

Dette indlæg blev udgivet i DIY, HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

5 svar til HAIR INSPIRATION # 3

 1. Regitze skriver:

  Hvor fint. Nogle gange ærgrer jeg mig lidt over at ha’ fået page 😉

 2. Simone skriver:

  Jeg synes det ser så fint ud når man bruger en valk, men mit hår er så langt og tykt at jeg synes det kan være svært! Hvis jeg gerne vil have en flot stram knold hvor man efterfølgende skal sno håret rundt omkring valken, ligner det bare på mig at valken kommer sådan højere op overhovedet fordi der er så meget hår under den.. Har du nogle gode fif til sådan et problem? 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg synes selv det kan være svært (har selv meget langt hår), så for det meste bruger jeg bare mit eget hår og snurrer rundt til en knold. Ellers prøv at få en veninde til at hjælpe dig : ) Kh Jo

 3. Hej Jo,
  Nu har jeg købt en rigtig valk. Hvad gør jeg i praksis med håret der er kommet op af valken? Sætter jeg det fast med hårnålen lige så snart det “rør” hovedet, eller skal jeg sno det rundt om valken, svært når det er langt jo, før jeg sætter det fast?
  Kan du ikke lave nogle video tutorials??? 😉
  Kh M

 4. Pingback: Hårguides

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.