MISS PIGGY FOR MAC

Photobucket

Miss Piggy har været min favorit siden jeg var barn….synes hun er gudeskøn og nu kan du få looket i limited edition fra MAC – Er du også til Piggy?

Husk konkurrence HER

Dette indlæg blev udgivet i MAC. Bogmærk permalinket.

3 svar til MISS PIGGY FOR MAC

 1. Anse skriver:

  Ærligt, så synes jeg det kammer lidt over for MAC. Jeg henter ihvertfald ikke inspiration fra hverken miss piggys make-up eller den cindy sherman lavede for MAC. Men smag er jo forskellig – jeg er bare ikke til det…men elsker dog stadig deres produkter….

  • Jo's skriver:

   Kan sagtens følge dig…har aldrig selv været en “fashion” og “statement” makeup artist! Jeg synes makeup skal forskønne….Men har tilgengæld lært at lade mig inspirerer og forundres : ) Og Piggy er sød med eller uden MAC – Kh Jo

 2. Betina skriver:

  I love it! Men omvendt så har jeg også være Muppet fan i 31 år så jeg er ikke helt neutral. 🙂

  //Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.