GET THE GLOW

Photobucket

Et af mine favorit produkter og som jeg slet ikke kan undvære i min egen makeup, ej heller i min arbejdsmakeup……er BRONZER! Jeg bruger aldrig bronzeren som dens egentlige formål, men derimod som blush og øjenskygge. Det giver den lækreste glød til ansigtet, også nu hvor vinterblegheden er over de fleste af os.

Jeg har mange bronzers og en af dem jeg bruger rigtig meget er Elizabeth Arden’s Mineral Bronzing Powder, som giver den fineste kulør til blege ansigter : )

Jeg vælger altid bronzers med terracotta farvet undertonet, for at få den flotteste glød.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Elisabeth Arden, I RECOMMEND..., make up products. Bogmærk permalinket.

11 svar til GET THE GLOW

 1. Jasmina skriver:

  Hej Johanne,

  Tak for tippet.

  Kan du anbefale et par andre bronzers, som er værd at tjekke ud?

 2. Anse skriver:

  Det ser superlækkert ud! Jeg har selv svært ved at finde den perfekte bronzer, har prøvet en del efterhånden. Hvad er din anbefaling når man ikke har fejlfri og perfekt hud som hende på billedet? Jeg elsker jo den flotte glød det giver med noget glitter, men har erfaring med at glitteret fremhæver fejl også. Kan du anbefale en bronzer med lidt glitter og en lækker farve (ikke for mørk)?

  • Jo's skriver:

   Det er altid svært at vurdere hvad der vil være bedst uden at jeg har set din hud. Som udgangspunkt kommer det an på hvordan din hud ser ud og ja shine, glitter, perlemor osv fremhæver det man ofte prøver at skjule!
   Bruger du feks foundation eller mineral pudder inden du bruger bronzer på kinderen…hvis ikke kan det være det er det der skal til.

   Jeg har en bronzing powder fra MAC, som hedder Solar Riche…dog tror jeg det var limited edition. Mineral Evolution er også uden for meget shine. Ellers spørg i Magasin eller lign : )

   Kh Jo

 3. Jo's skriver:

  Uha…der er jo mange ; ) MAC’s bronzing powder, Mineral Evolution’s bronzers, Face Stockholm’s bronzers, Bobby Brown’s bronzers osv…..men ovenstående er virkelig værd at prøve : ) Kh Jo

 4. Johanne skriver:

  SMUKT! 🙂

 5. Line skriver:

  jeg vandt jo Mineral Evolution’s bronzer i den konkurrence og den er virkelig fin (dog har jeg ikke så meget at sammenligne med udover en fra rimmel). Kan varmt anbefales.

 6. Anette skriver:

  Kære Jo – smuk effekt. Faktisk er jeg lidt forvirret over det med blush og bronzer. Arbejder bl.a. sammen med en makeupartist,som siger at kinderne ikke skal have ‘brunt støv’ – men de mere jeg-har-lige-været-i-skoven-friske farver som rød, rosa osv. Men konklusionen må være ‘smag og behag’, for din model her ser jo skøn ud.

  • Jo's skriver:

   Kære Anette,

   Er også helt enig med den makeup artist du har arbejdet sammen med. Jeg bruger nemlig heller ikke “brune” blush eller bronzers, men derimod en rødbrun/teracotta farvet undertone. Tilgengæld oplever jeg mange mennesker med karsprængninger på kinderne (inklusiv mig selv), samt meget rødme i ansigtet hvilket jeg synes kendetegner skandinavisk hud. Så istedet for at fremhæve rødmen med lyserøde, rosa og røde nuancer, bruger jeg oftes en blush eller bronzer med varme undertoner. Men hvis jeg makeupper modeller, som stort set altid har den smukkeste hud er jeg straks også ovre i de “jeg-har-lige-været-i-skoven-friske farver”.
   I det hele taget er det med blushen rigtig svært og vi har alle mange forskellige måde at lægge den på og den er nærmest en hel kunst. Men personligt synes jeg blushen skal være en glød til ansigtet, ikke en kile under kindbenet (medmindre man laver sort/hvid billeder eller tv) eller en kinderød, som ligger på hele kindbenet.
   Naturlig rødme synes jeg er ungdommes glød, så jo ældre man bliver jo mere skal blushen give glød og ikke fremhæve rødme eller kindben.

   Det er jo det der er dejligt ved makeuppen…den er individuel. Og mit udgangspunkt som makeup artist er, at der ingen forkert måde at lægge makeup på, men forskellige mennesker og ansigter : )

   Kh Jo

 7. Anette skriver:

  Tak for dit prof svar, Jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.