THE FLU!!!

Photobucket

Så har influenzaen ramt bloggen eller rettere sagt yours truely! Pyyyhh for en omgang, har dog ikke haft mulighed for pleje min halvslappe febersløje krop, da jeg også har vundet to små syge drenge der har det lige så anstrengende……Men det er lige det her jeg drømmer om i skrivende stund.

Kusmi Tea har lanceret forårets ”must-have” wellness-nyhed. EUPHORIA er en intens smagsoplevelse som øjeblikkeligt booster kroppen med maksimal velvære og et øjebliks lyksalighed til 199 kr…og lyksalighed det trænger jeg i den grad til lige nu!

En Kansas polar kedeldragt til ca. 1000kr som jeg godt kunne at tænke mig at iføre mig med dobbeltlag uldundertøj i en finsk badestue…for jeg fryyyyssser!

Agurk skiver til at lindre de sviende øjne! 5-10 kr for en af slagsen, alt afhænging om det skal være øko eller ej.

Læbepomade fra Aco til ca. 20 kr til at smøre læberne med…munden står en del på vidt gab for at kunne få luft og det udtørrer i den grad læberne.

Og lidt lækkert og sundt til at forsøde influenzaen med…..jeg eeelsker blåbær. Ca. 20 kr i Netto,

Er sikker på jeg ikke er helt alene…der er nok en eller to der også er nede med influenza….har I ikke et godt tip inden jeg drukner alt for meget i selvynk!

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA. Bogmærk permalinket.

3 svar til THE FLU!!!

 1. Louise T. skriver:

  Rød solhat (Echinacea) har en immunforsvarsstyrkende effekt – virker altid på mig. Ellers godt med C- og D-vitamin, Zink og Selen – og SØVN! (men det er jo ikke så nemt, når de 2 små er syge) og så husk på Carsten Vagn Hansens superråd mod hoste; mørk chokolade (theobromin). Mere effektivt end kodein. Mindst 70% kakao. Og te… Så er vi godt kørende, selvom der er sygdom i huset 😉
  God Bedring!

  • Jo's skriver:

   Taaaaak Louise….kan egentlig godt huske det med echinacea. Det skal jeg have i hus idag og gud ved om den mørke chokolade også gælder i en kage?! ; ) – Kh Jo

 2. Anja Sand Bjerre skriver:

  Prøv at varme en kop vand og put hyldeblomstsaft i, eller lav te af frisk ingefær og lidt honning. Og så husk ellers at sørge for nok vand og hvile. God bedring:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.