SUN KISSED

Photobucket

Nogle gange skal der ikke så meget til at få en snert af solskin og når vi nu er nået marts og hungrer efter foråret som ikke vil helt vil vise sig endnu. Så har jeg da et lille fif som både min kæreste og jeg har haft glæde af de sidste par uger i vores blege ansigter og jep denne her kan også sagtens bruges af mændene – “Sun Kissed” face cream fra Aco er en let selvbrunene dagcreme til 79 kr, som bl.a. kan købes på Apotekerne.

Begiver du dig ud i selvbrunere til ansigtet, så husk også at få halsen med og vask hænderne grundigt efterfølgende : )

Dette indlæg blev udgivet i Aco "Sun kissed", PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

6 svar til SUN KISSED

 1. Og hvordan er “gul-heds-faktoren” – for den er altid svær for whity-whites som mig 😉
  Kram

 2. Jo's skriver:

  Altså vi er begge to ligblege herhjemme og der er ingen af os der er gule. Men det der er fedt er at det er lige som en dagcreme som farver kun en smule : )
  Min kæreste brugte ret meget for nogle år tilbage nogle rigtig dyre selvbrunere til ansigtet og synes altid han så orange ud, men det gør han ikke nu : )

  Jeg er ihvertfald ret glad for cremen.

  Kh Jo

  • Okay, for jeg overvejede netop i morges (!) efter et upclose med spejlet at købe St. Tropez, for den har søde Anette anbefalet… Men denne her er jo klart billigere… og lettere tilgængelig! 😉

   • Jo's skriver:

    Jeg må indrømme jeg aldrig har prøvet St. Tropez produkter, så ved ikke om den er bedre. Måske Anette ved det? : )

 3. Så har jeg prøvet cremen en uges tid, og jeg synes faktisk ikke, at jeg bliver orange! 🙂 Den er lidt længe om at “kick’e in”, synes jeg havde brugt den hver dag i ca. 3-4 dage før jeg rigtig kunne se en forskel.
  Når først farven er der, tror jeg at det er fint at nøjes med hver anden dag. Eneste minus er, at jeg synes at cremen fedter en del, så det er nok smartest at tage den på om aftenen – og ikke om morgenen, hvis man skal have foundation oven på – det blev i hvert fald en lidt fedtet omgang for mig! 😉
  Kh Maria

  • Jo's skriver:

   Tusind tak for din anmeldelse…altid skønt at høre hvad jer læsere synes om produkterne : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.