GREAT FRIDAY TIP

PhotobucketFor ikke så lang tid siden var jeg forbi det nye Palma Salon & Spa (læs evt. mere HER) og lovede jer et par gode fif fra hudterapeut Sarah Mohajer der til daglig leder den nye Palma Salon & Spa.

Jeg talte med Sarah omkring fugt af huden og hun forslog Aveda’s intensive hydrating masque til min vintertørre hud…den glæder jeg mig til at prøve. Udover det kom hun med det mest logiske råd omkring daglig hudpleje, som jeg har fulgt lige siden. Når du har været i bad eller vasket dit ansigt, så lad dit ansigt tørre ad sig selv eller dup det semi-tørt med håndklædet og kom derefter dagcreme på imens ansigtet stadig er fugtigt…dette tilføjer extra fugt til huden…og så koster det ikke noget 🙂

Hvis du vil vinde lækkerier, så kan du gøre det på en af mine ynglings blogs lige HER!

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, BEAUTY TIPS, Palma Salon & Spa. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.