GO-GO NAILS

Photobucket

Jeg har fået lavet min første lakering på neglene med Shellac og jeg er intet mindre end begejstret. Men I skal også få det bedste tip på hvordan I kan få den lavet…

Jeg havde nemlig besøg af Skønne Tine fra Go-Go Nails i sidste uge, som tager ud til din arbejdsplads, polterarbend, venindehygge eller hvad vi piger nu kan finde på og laver flotte negle med Shellac. Og sikke nogle labre negle jeg har fået mig i en lækker forårsfarve der hedder “Tropix”. Så nu har jeg flotte negle i op til 14 dage og jeg er allerede klar til mit næste Go-Go Nails besøg, hvor jeg også må prøve på fødderne. Og næste farve er også allerede bestemt…den skal være grå og den havde Tine selv på. Hvis nogen har læst med noget tid, så er grå en af mine aller mest favoritfarver på neglene.

Fik jeg forresten også lige sagt at prisen er god, for hvis I bestiller 4 eller flere kolleger/veninder er priser kun 260 kr. Det tager kun 35 minutter at få lavet, så med tanke på hvor mange gange jeg må skifte neglelak på 14 dage, så er minutterne givet rigtig godt ud.

Hvis du vil vide mere om Tine og Go-Go Nails kan du følge med på facebook siden HER og skal du have besøg kan du ringe og booke tid på telefon 20 74 68 40 eller maile på stylisttineberg@gmail.com

Har du fået lavet negle med Shellac og hvad er din ynglings farve?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Go-Go Nails, PRODUCTS/NAILS, shellac by go-go nails. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.