4 NEW FAVOURITES

Photobucket

Matas er virkelig begyndt at fange min opmærksomhed igen…I laaaang tid har jeg stort set ikke kigget efter Matas’s egne produkter, men så dukkede der de her nye favoritter op. Som skrevet tidligere kan jeg bedst lide at dufte af kun et produkt ad gangen. Så ofte går jeg efter at dufte fra enten shampoo, bodywash, kropsolie eller lotion og en gang imellem fra en parfume. Min næse er nemlig lidt sart overfor dufte og derfor finder jeg det mest behageligt kun kun at påføre mig et duftende produkt om dagen, resten skal være uden parfume.

Jeg har prøvet disse fine hårprodukter fra Matas Natur de sidste par uger og synes de gør mit hår rigtig let og meget blødt. Nogle af jer læsere skrev tidligere, at det var svært at finde en balsam de følte også gjorde noget for håret og det synes jeg denne gør for mit hår. Så måske denne her balsam vil kunne bruges til netop det.

Kropsolien indeholder økologisk aloe vera og gojibær og er en hvid olie. Den fedter ikke som nogle almindelige olier nogle gange gør og den dufter SÅ godt.

Produkterne fra Matas Natur fås med og uden parfume, samt er svanemærket og er uden farvestoffer og parabener. Prisen er også helt iorden og fås selvfølgelig hos Matas.

Dette indlæg blev udgivet i budget, HAIR, hair products, Matas Natur. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.