MY BEAUTY RUTINE

Photobucket

Disse produkter er en del af min skønhedsrutine og synes jeg vil dele nogle rigtig gode produkter med jer.

1.Kiehl’s epidermal re-texturizing micro-dermabrasionEksfolierende ansigtsscrub….navnet er meget laaangt, men produktet er skønt. Jeg bruger det en gang om ugen og kan mærke en forskel fra da jeg begyndte at bruge produktet i vinters. Min hud føles meget ensartet og blød. Produktet fjerner døde hudceller, samt styrker cellefornyelsen på hudens overfladen (er uden duft). Ca. 335 kr i Magasin.

2. Emmery – Som jeg har skrevet tidligere er jeg meget glad for olie til hud og hår….og denne her renseolie står højt på min liste over favoritprodukter. Da olien skal sidde i 10-30 min bruger jeg den som regel kun i weekenden, men det gør det absolut ikke mindre fantastisk. Og kan bedst lide at bruge dem om morgenen, da jeg synes den efterlader en frisk glød.
Alt-i-en olien fra Emmery erstatter rensecreme, toner, dag-og-nat creme, mindsker acne, mindsker rynker, opstrammer huden, blødgør tør hud og så er det 100 % naturprodukt. Ca. 595 kr (nærmeste forhandler 86 37 27 40).

3. Neutral Face Wash – Min all time favoritvask. Og gang på gang vender jeg tilbage til denne ansigtsskum, selvom jeg også har prøvet mange andre gode ansigtsvaske…og prisene er lige så fantastisk. Den udtørre ikke, vasker ansigt rent og fjerner makeuppen let. Produktet er også nomineret til Danish Beauty Awards 2012.

 

Dette indlæg blev udgivet i Emmery, kiehl's, Neutral. Bogmærk permalinket.

5 svar til MY BEAUTY RUTINE

 1. Marie-Louise skriver:

  Jeg er også rigtig glad for min Neutral Facewash 🙂
  Bruger den i badet hver dag..

 2. Maria skriver:

  Men bliver jo altså alligevel skræmt over olien, når man har tendens til fedtet ud…… ?

 3. Anita skriver:

  Lige et lille tip – Neutrals Facewash er på tilbud i Bilka lige nu til 49,95kr.

  Smuk dag til alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.