READERS REVIEW # 1

Photobucket

Læste I med HER, hvor jeg skrev det kunne være spændende at I læsere gæstede bloggen med jeres favoritprodukt……

Pernille fra ilovemymascara tog udfordringen op og har testet en af de nominerede produkter og vil gerne dele anmeldelsen med jer:
Mød Schwartzkopf Got2be Dry Shampoo. En god hjælper mod dovenskab og fedteri. Faktisk redder den mig hver anden morgen, fordi jeg for mit hårs sundheds skyld nægter at vaske hår hver dag. Derudover er den genial, når man har pandehår, da det godt kan begynde at klaske i løbet af dagen. Lugten er måske en tand for kraftig, men det er den eneste billige tørshampoo, der ikke efterlader et hvidt slør på mørkere hårfarver, som jeg har mødt. Så bortset fra lugten er den altså en rigtig god erhvervelse 🙂

Tusind tak Pernille og I kan følge hendes blog HER – Hvis du har lyst til at gæste bloggen så send mig en mail og lav en anmeldelse på dit favorit produkt, vedhæft evt et foto af dig selv, samt produktbilled og link til din blog hvis du vil have den med i indlægget. Mail til makeupartist@email.dk.

(Husk at deltage i bloggens konkurrencen HER)

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review. Bogmærk permalinket.

6 svar til READERS REVIEW # 1

 1. Maria skriver:

  Den er faktisk ik så god til lyst hår, kan jeg lige tilføje… 🙂 Jeg bliver nemlig grå af den… 😉
  Kh M.

 2. Marie-Louise skriver:

  Jeg synes heller ikke at den er god til lyst hår, da den giver et hvidt/gråligt slør. 🙂

 3. Jo's skriver:

  Jeg synes faktisk de fleste tørshampoer og hårpuddere har den tendens til at give et hvidligt/gråligt skær, men tilgengæld synes det mere gælder om hvor godt om omhyggeligt man får gnedet det ind i håret….jeg sprayer/ryster produktet i hovedbunden, hvorefter jeg sørger for at få gnedet det ordenligt ud i hovedbunden, derved får jeg aldrig det hvidlige/grålige skær om jeg gør det på mig selv eller på andre. Jeg synes de billige kan være lige så gode som de dyrer ; )

 4. Maria skriver:

  Det skal jeg prøve at huske! 🙂
  Var dog mere glad for apotekets, det var bare ikke lige så udtalt med den… 😉
  Kh Maria

 5. Pernille Larsen skriver:

  Vil lige benytte lejligheden til at fortælle om præmien fra Make Up Store, som jeg vandt her på bloggen 🙂 Generelt er jeg rigtig glad for alle produkterne, men især to af dem fortjener at blive fremhævet. Det drejer sig om de to eyeliners, de er simpelthen fantastiske både i farve, holdbarhed og konsistens. Jeg kan klart anbefale dem 😀

  • Jo's skriver:

   I know : ) Jeg bruger dem næsten dagligt og har dem i mange mange farver…det er de bedste ; ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.