ORGANIQS

Photobucket
Det er ikke for sjovt når jeg siger at jeg er tosset med makeup og, at få lov til at teste en ny makeup serie…det er intet mindre fantastisk for en makeup-nørd som mig.

Det er disse skønne produkter fra nye danske Organiqs jeg har testet og jeg er så vild det simple koncept og den økologiske tankegang. Serien er lille og overskuelig og kan godt lide idéen om at man som kunde ikke har alt for mange valgmuligheder. Nogle gange kan det store udvalg af produkter også være en smule forvirrende.

Filosofien er baseret på en ansvarlig brug af naturens ressourcer og serien er det første danske bud på make-up med afsæt i naturens farver, samt maksimal anvendelse af økologiske råvarer. De naturlige aktive virkestoffer, som indgår i produkterne, er omhyggeligt udvalgt til hvert produkt for at opnå maksimal plejende effekt. Ydermere indeholder produkterne ikke parfume og parabener.

Nærmeste forhandler på tlf.: +45 4495 8000

Jeg glæder mig til at vise produkterne i en lille overraskelse jeg har lavet til jer : )

Husk konkurrence HER

Dette indlæg blev udgivet i I RECOMMEND..., Organiqs. Bogmærk permalinket.

4 svar til ORGANIQS

 1. Mette K. Frederiksen skriver:

  Har hørt lidt om dette mærke, og det ser ret spændende ud 🙂 Ved du hvilket prisleje de ligger i?

  – Mette

  • Jo's skriver:

   Deres priser er lige så fantastiske som produkterne….jeg synes nemlig mange gange hvis man gerne vil købe lidt grønnere, at så er det lidt dyre. Men slet ikke i det her tilfælde…priserne er fra ca. 95 kr til 150 kr. Kh Jo

 2. Åse skriver:

  Øjenskyggerne er rigtig lækre – jeg har pillet ved dem inde hos deres prbureau. Jeg elsker, at de er støvede og matte. Især den blågrå, den sortgrå og den mørkegrønne er supersmukke!

  • Jo's skriver:

   Må også indrømme jeg har allerede bruger øjenskyggerne næsten dagligt….nemlig rigtig fedt de er matte, især til dagmakeup : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.