NEW YORK STREETS – GUEST BLOGGER NIELS

Photobucket
Så har man igen været prøveklud, denne gang var det i håret der skulle testes forskelligt voks. Jeg kendte ikke til produkterne inden testen, men må sige at de har efterladt et positivt indtryk.

Som søn af en frisør har jeg prøvet en del og brugt mange timer i min mors salon. Det har selvfølgelig også givet mig en hvis forfængelighed og en klar fornemmelse af hvad der fungerer for mit hår.
Hår er vel et af de lidt mindre tabu belagte områder af personlig pleje for mænd, der er i hvert fald mange af mine gutter som står og fedter med div. produkter efter endt fodboldtræning. Nuvel nogle mere end andre.

I mit første indlæg om voks er det 3 produkter fra American Street Style jeg har testet:


1.
Den første er en tar, som jeg har brugt i tørt eller næsten tørt hår, kan jeg generelt bedst styre håret når det er tørt.
Den ser lidt hidsig ud i farven og er lidt flydende i konsistensen, men det skal man ikke bekymre sig om. Den tørre hurtigt op og ret let at fiksere, det er en type jeg ville bruge til fest og ballade. Den giver en let shine og minder mest om en blanding af voks og gelé. Den holder mit halvlange hår fint gennem dagen, men vil også fungerer godt i kortere hår.

2.
Denne her kunne jeg virkelig godt lide at bruge…jeg har faktisk aldrig før brugt paste, men denne her kunne virkelig noget, især fordi mit hår har længde og der egner denne paste sig virkelig.
Meget blød, cremet og let at putte i håret….Det er ikke altid jeg synes om glans i håret og denne her paste efterlader ingen spor af produkt i håret. Den tørre fint ind i håret og holder hele dagen, samt har en frisk duft uden at være for meget. Jeg kan godt lide at voks og hårprodukter er lige så lette at få vasket ud af håret som de er at putte i..der er denne her optimalt.

3.
Denne her er en wax eller voks i helt klassisk forstand. Den har ikke et helt så fast hold, men passer rigtigt godt i lidt korte frisure eller hvis man vil have tilbagestrøget frisure eller bare ønsker mere shine. Personligt sværger jeg mere til de to øverste, men bruger tit en smule af denne her sammen med en af de andre. Mest for at give håret et mere naturligt look. I mange tilfælde giver det mening for mig at mixe produkterne, f.eks. en med masser af hold og en med shine.

Husk tippet – produkter kan sagtens blandes for optimal effekt.

/Niels

Dette indlæg blev udgivet i New York streets. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.