POWER POWDER

Photobucket

I sidste uge var der et par stykker der skrev i kommentarfeldtet at de fik gråt skær at tørshampoo…så nu vil jeg vise jer et alternativ og det er skam ikke nyt, men derimod effektivt hvis det grå skær driller. Men også hvis man måske har tyndt hår eller bare pletter i hovedbunden…så er det bare at gnide det farvet pulver ned i hovedbunden, så det farver huden. Det får håret til at se tættere ud. Men man kan også bruge det hvis man har en let udvoksning i hovedbunden og derved skjule det på lidt den sammen måde.

Det endnu mere fantastiske ved netop de her “Power Powder’s” er applikations hætten på flaskerne…det gør det meget nemmere at ramme ned i hovedbunden.

Disse skønne farvede “Power Powder” fra Maria Nila koster ca. 143 kr og nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 69 91 25 14

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hair products, I RECOMMEND..., maria nila. Bogmærk permalinket.

4 svar til POWER POWDER

 1. Line skriver:

  Jeg vandt jo en powder (neutral) i advenskalenderen og den er helt fantastisk at påføre. Det er super let og det er nemt at dosere mængden af pudder. (især forhold til den lille runde beholder med en del huller foroven)

  • Jo's skriver:

   Det er da rigtig…dejligt altid at høre fra jer skønne læsere – Tak Line : ) Kh Jo

 2. Malene skriver:

  Det er simpelhen så smart med de farvede udgaver! For det er sku så usexet med med det grå skær, specielt hvis man er meget mørkhåret. Når det nu er sagt, så eeeelsker jeg nu alligevel hårpudder i alle afskygninger 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg er altså også helt solgt i den afdeling….er næsten sikker på jeg ikke ville kunne leve uden ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.