READERS REVIEW # 2

Photobucket

Joanna fra theeyeshaveit.dk anmelder idag hendes ynglings produkt som også er en af de nominerede produkter fra Danish Beauty Awards…..jeg har i øvrigt selv testet olien lige HER.

Jeg er helt vild med hårprodukter – ja i det hele taget bare skønhedsprodukter, men nogle gange kan det være en hel jungle at rode sig ud i, når man ikke lige helt ved, hvad det er man søger og hvilket produkt der er bedst osv.

Hver gang jeg er hos frisøren, får jeg altid en lille dråbe olie i, så mit hår bliver glansfuldt, og bonussen er så, at olien dufter fantastisk godt og samtidig får man utrolig glat og blødt hår. Jeg fandt så en lidt billigere model på nettet en dag. Nemlig denne BC Oil Miracle fra Schwarzkopf. Den er blevet en af mine daglige hårrutiner.

Efter jeg har været i bad, hælder jeg en lille dråbe ud i hånden og fordeler derefter olien godt og grundigt i håret. Derefter føntørrer jeg mit hår og ender op med det glatteste hår. Sådan lidt prinsesse/fe-agtigt. Det bedste er, at udover det både dufter, giver glans og gør håret glat, så beskytter det også imod sol og varmeapparaturer.

Kig forbi Joanna’s blogtheeyeshaveit.dk : )

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du meget velkommen – så klik HER og se hvordan : )

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review. Bogmærk permalinket.

Et svar til READERS REVIEW # 2

  1. Debbie skriver:

    cool!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.