SUMPTUOUS TWO TONE……

Photobucket

Når man er makeup artist ligesom jeg, så har man en del præferencer for hvordan man kan lide makeup og hvilke produkter man helst bruger. Jeg har dog altid været åben for at lære og blive inspireret af andre….men en af de ting jeg kan huske jeg har holdt fast i, var at brun mascara var forbeholdt mænds skæg, samt deres vipper og bryn…aldrig på kvinder og sådan var det! Det har jeg aldrig kunne se idéen i…..Indtil jeg fik mulighed for at teste Estée Lauder’s nye “Sumptuous Two Tone” Mascara. Det er en “2 i 1’ener” med sort til de øverste vipper, samt en bryn (og lidt mindre børste) til de nederste vipper. Man har jo en holdning til man tager en ny ikke sandt! ; )

Denne mascara giver en rigtig flot effekt og et anderledes udtryk end hvis man f.eks. brugte en alm. sort. Et godt fif til at understrege den brune nuance på de nederste vipper, er at bruge lidt brun skygge under vipperne, og en sort/grå liner og/eller skygge ligesom på billedet.

Dette må helt sikkert være en af mine nye favoritter for forår og sommer 2012….husk også man sagtens kan bruge andre farver på de nederste vipper, på den våde kant og som skygge under øjet….dette er en tendens der faktisk går en del sæsoner tilbage, men den brune er nyt og ikke desto mindre SÅ flot!

Dette indlæg blev udgivet i Estée Lauder, lashes/brows, mascara. Bogmærk permalinket.

Et svar til SUMPTUOUS TWO TONE……

  1. Natalie skriver:

    Jeg synes altså også brun mascara er såååå flooot! Jeg skal virkelig have mig een men har bare ikke kunne finde det!

    – super fed blog, jeg er helt ny læser, men er vild med den (-:
    Kig også meget gerne forbi min, jeg vil gerne sætte en giveaway igang, men har brug for lidt flere læsere!
    Kram natalie – http://agoodiebag.blogspot.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.