EYE LIFT – ANYONE?

Photobucket
foto: Peter Hartley – makeup: Jo (for e.l.f. cosmetics)

Jeg bliver meget ofte spurgt om hvordan man laver “smokey eyes” og har indtryk af, at det er det de fleste er ellevilde med og rigtig gerne vil lære at lægge. Men hvad med denne teknik?? Dette er faktisk den teknik jeg bruger aller mest i mit arbejde som makeup artist og den måde jeg synes man komplimentere øjet aller bedst.

Denne teknik giver øjet lidt af en snydeeffekt….den giver nemlig øjet et løft ved at gøre globen mørkere og lader øjenlåget være lyst….den er også god at bruge på asiatiske øjne som f.eks. vist HER. Ikke nok med den løfter øjet er denne teknik også rigtig god til a give effekten af at adskille tætsiddende øjne, samt at åbne øjet mere.

Denne måde kan bruges at alle aldre, tunge øjenlåg osv….den passer stort set alle og giver en flot effekt.

Så hvorfor ikke både lære at lave “Smokey eyes” og så denne her måde….så er der jo lidt at skifte imellem.

Makeuppen på billedet er lavet for e.l.f. cosmetics – Øjenskyggerne er Studio cream eyeshadows.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, cream eye shadow, DIY. Bogmærk permalinket.

5 svar til EYE LIFT – ANYONE?

 1. Hersom skriver:

  Årh genialt – jeg har de der tunge øjenlåg og der er ikke umiddelbart udsigt til at få det rettet kirurgisk. Så indtil da er det rart med lidt tricks 😀

 2. Dorte Daugaard skriver:

  Først vil jeg sige, at det ser meget smukt ud 🙂

  Dernæst må jeg dog komme med en lille personlig indsigelse – eller bare et bud på en anden holdning 🙂
  Jeg er asiat, og det er min personlige holdning, at make up netop er så skønt, da det kan fremhæve og forskønne, de fine træk man allerede har. (Der kan selvfølgelig være forskellige holdninger til, hvad det er, make up skal gøre)
  Derfor synes jeg ikke, at denne “metode” med at formørke globelinjen er god til asiater, da det giver indtryk at, at asiatiske øjne skal forsøge at ligne kaukasiske/ikke-asiatiske.

  Jeg siger ikke, at det ikke kan være smukt til asiater, men jeg synes hellere, man skal lægge en make up, der netop fremhæver de smukke asiatiske træk – i modsætning til at forsøge at lave “snyde-tricks”, i et forsøg på at ligne noget, man ikke er.

  Men sådan kan man jo have forskellige holdninger 🙂 Jeg ville bare gerne dele min. (Og håber ikke, du tolker dette som “kritik” – jeg har i hvert fald forsøgt at lave så mange smiley’er, så du kan se, at min “tone” og hensigter er fredelige) 🙂

  Tak for en dejlig blog med mange gode tips!

  • Jo's skriver:

   Kære Dorte,

   Du er meget velkommen til at ytre din personlige mening : ) Kan sagtens følge dig i det du skriver. Jeg er uddannet og har arbejdet i USA og der er mange asiater. I USA er det meget brugt at lave en snyde-globe på asiatiske kvinder. Det var også der jeg blev fascineret af asiatiske træk.

   Jeg synes jo personligt asiatiske kvinder er noget af det smukkeste og har nogle af de mest spændende træk….her kan jeg skulpturer ansigtet som jeg ønsker, men det er ikke et ønske om at ramme et kaukasisks udseende. Men det interessante i at kunne ændre et ansigt og jeg synes det er rigtig smukt med både globelinje, smokey eyes osv til asiatiske kvinder. Alle dem jeg har sminket, som feks aldrig har prøvet at have en snyde-globe, har synes det var rigtig fedt at prøve at få lagt en anderledes makeup end den de har været vant til.

   Jeg har altid haft den holdning som MUA, at der ikke er nogen forkert måde at lægge makeup på….tilgengæld er der mange holdninger og meninger….som jeg ikke vil lade mig påvirke af, men tilgengæld er noget af det vigtigste at lytte til og fornemme hvilken kunde man styler og makeupper. Og er resultatet smukt, og kunden glad, så er det det vigtigste for mig.

   Og jeg elsker mit arbejde og synes alle kvinder er smukke på hver deres måde og hvis jeg kan vise dem de er det med eller uden snyde-globe….så er jeg er rigtig glad. Det handler om at fremhæve det smykke og skjule det mindre smukke, men nogle gange er det fantastiske ved makeup netop også at man kan være kreativ og forme ansigtet som man ønsker.

   Prøv ellers at tjekke et af mine største MUA idoler ud…den afdøde Kevin Aucoin. Han mestre kunsten i at kunne manipulere og ændre ansigter med makeup.

   Kh Jo

   • Dorte Daugaard skriver:

    Kære Jo

    Tak for dit svar 🙂

    Jeg kan sagtens forstå dine synspunkter, som jo også hænger sammen med dit erhverv 🙂

    Kh Dorte

 3. Pingback: E.L.F SHOOT FOR BAZAR MAGAZINE | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.