READERS REVIEW # 3

Photobucket

Det er Line der står for dagens “Readers Review” indlæg og hun har fulgt bloggen her lige fra start, som blev til i november 2010 og hun vandt også en af bloggen første makeovers.

Er sikker på dette tip kan bruges af mange, inklusiv mig selv. Jeg hører nemlig ofte i mit arbejde som Makeup artist, men også fra nogle af jer læsere, at det med den fedtede t-zone driller. Og med sådan en uligevægtig t-zone som min og min store hang til La Roche-Posay’s produkter, så skal dette prøves : )

Line’s anmeldelse:

– Rensegelen Effaclar fra La Roche-Posay er en del af min faste morgenrutine, og den har været min faste følgesvend i 5 år.
Jeg har en kombineret hud, og denne rensegel holder urenheder væk. Jeg synes også, at den har en effekt på en til tider blank næse! Den er skøn at bruge, skummer lidt og jeg føler, at min hud er dejlig frisk efter brug.

– Lidt fakta om rensegelen: den er uden parfume, alkohol, farve og parabener. Det er en rensegel til fedtet/uren hud og kan også bruges til sensitiv hud. Den skummer lidt op, er meget drøj og koster ca. 130 kr. Den kan købes på de fleste apoteker.

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du rigtig velkommen – klik HER og se hvordan : )

DELTAG I BLOGGENS SKØNNE KONKURRENCE I SAMARBEJDE MED LANCÔME HER

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, la roche porsay, MAKEOVERS, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.