ARE YOU WELL PROTECTED???

Photobucket

Er I allerede godt i gang med extra solbeskyttelse?

Til trods for det ikke aller mest spændende påskevejr, så er solens stråler alligevel stærke og det er vigtigt også nu at huske solfaktor beskyttelse. Mine to drenge har faktisk de sidste par uger haft rigtig høj solfaktor beskyttelse i ansigterne, da de er meget ude i løbet af dagen.

Og da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg er så tryg ved La Roche-Posay’s produkter også især når det kommer til mine børn. Jeg bruger dagligt produkterne til mine drenge og de har meget stor gavn af produkterne med deres børneeksem, som du i øvrigt kan læse mere om HER.

Så med lanceringen af deres nye serie ANTHELIOS XL til børn og voksne, glæder jeg mig endnu mere til at gå sommeren i møde.

La Roche-Posay samarbejder også med dermatologer for at sætte fokus på hudkræft. De har lavet en rigtig god guide på MySkinCheck.dk til forebyggelse af hudkræft, som desværre er støt stigende. Jeg synes det er et super godt initiativ af La Roche-Posay, at sætte extra fokus på forebyggelse og siden er rigtig informativ læsning og vil varmt anbefale jer at tage et kig forbi den.

La Roche-Posay forhandles på de fleste apoteker og deres sortiment er absolut værd at tjekke ud, som også har nogle virkelig gode makeup produkter til sensetiv hud.

DELTAG I BLOGGENS SKØNNE KONKURRENCE I SAMARBEJDE MED LANCÔME HER

Dette indlæg blev udgivet i I RECOMMEND..., la roche porsay, sunscreen, wonderlotion. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.