GUEST BLOGGER – MIKKEL HYLDEBRANDT

Photobucket

Ikke nok med Mikkel H. er en af skønhedsbranchens nok sødeste mennesker (er det egentlig i orden at kalde en mand sød? Men det er han altså)….så er han skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark på Tv2 og skønhedsredaktør på modemagasinet IN…..og ikke at glemme hans fine skønhedsblog “Love The Look“, som jeg følger fast.

Jeg er meget glad for Mikkel ville gæste bloggen, for ikke nok med han har virkelig brugbare tips til mændene, så er der altså også inspiration til os kvinder. Og nu ved jeg da ihvertfald hvad ham derhjemme kan vente sig i fødselsdagsgave næste gang.

Hvis du kunne vælge et produkt som du ikke kan undvære, hvilke ville det så være?Åh, det er svært, for jeg synes der er mange! Men et jeg nok altid vil bruge er Kiehl’s Silk Groom Creme til håret. Jeg gider normalt ikke mange produker i håret, så det her kan lidt af det hele, og så virker det tilmed plejende på håret.

Har du nogle gode tips til hudpleje for mænd? hvis ja, hvilke?
Jeg tror de fleste mænd er eksperter, når det gælder barbering uden de ved det. For mænd har generelt meget stærke præferencer, når det gælder skum, gelé eller barbercreme. Der hvor den kan gå galt er ved forberedelsen, selve barberingen og den efterfølgende pleje, for der er mænd generelt sløje. Mit bedste råd er at få en professionel barbering, tage ved lære af de trin, der gennemgås og så mærke forskellen efterfølgende. I dagligdagen behøver det slet ikke at tage så lang tid, men der er mange fordele ved ansigtsvask, skarpt barbergrej og en god creme efter barberingen.

Hvad er dine favoritprodukter?
Jeg må sige favoritprodukter lige nu, for jeg er desværre endnu ikke så trofast, når det gælder produkter:

Favoritduft: Christian Dior Cologne Bois d’Argent – den duft jeg bedst kan kalde ’min duft’
Favoritcreme: Kiehl’s Ultra Facial Crème – er god både til vinter og sommer
Favoritserum: Lancôme Visionnaire – har gjort serum let og passer perfekt til mandehud
Favoritshampoo: Aveda Rosemary Mint – fordi den dufter SÅ godt
Favorithårstyling: Dennis Knudsen Moulding Wax – den voks er virkelig god til styling, fordi den kan alt
Favorit-’snydeprodukt’: Clinique Pore Minmizer Instant Perfector – fordi den gør huden mat helt usynligt

Hvad betyder det ydre for dig som mand?
Det betyder da en del, men jeg ved da godt, at man kan tillade sig meget mere som mand. Eller nærmere man behøver ikke gøre særlig meget som mand. Der er ingen særlige krav til perfekt hud eller fejlfrit stylet hår, så når bare det basale er i orden, så er man virkelig langt som mand og bliver opfattet som ’velplejet’.

Hvad gør du selv for at pleje dig selv?
Nu har jeg et job, hvor jeg skal teste og tage stilling til en masse produkter, så jeg er bestemt ikke den typiske mand, når det gælder hudpleje. Til gengæld har jeg fundet ud, hvor meget man kan gøre for sin hud med målrettet pleje, der også går ud over det basale. Fx er ting som øjencreme, serum og ansigtsmasker ikke spor fremmede for mig – og det virker altså!!

Har I husket at deltage i konkurrencerne HER og HER!
Dette indlæg blev udgivet i FOR HIM, Mikkel Hyldebrandt. Bogmærk permalinket.

2 svar til GUEST BLOGGER – MIKKEL HYLDEBRANDT

  1. Ina skriver:

    Iiih vildt godt indlæg!

  2. Jo's skriver:

    Tusind tak Ina : ) Er selv så begejstret – Stort Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.