YOU BETTER BELIEVE I HAVE THE BEST JOB EVER!

Photobucket

Photobucketfoto: Kim Vadskær – model: Sofie Schjølin/Scoop – Makeup/Hår/Styling: Jo

Nu er det ikke så tit jeg viser hvad jeg laver i mit arbejde som Makeup artist….men synes lige I skal se hvordan noget af sådan en dag kan se ud. Ikke nok med jeg elsker at makeuppe, så er det også ofte i selskab med skønne (og kun lidt fjollede) kollegaer ; ) Ja, frem med den gode stemning…det gør det skønt at stå op og gå på arbejdet.

Jeg blev uddannet som makeup og hårstylist i 1999…var en periode ude af faget igen for at søge nye udfordringer, men kunne ikke holde mig væk….savnede bare makeuppen og glæden ved at sminke andre. Det var faktisk starten på denne blog for over halvandent år siden, der gav mig modet til at komme tilbage i freelance tilværelsen. For til trods for jeg gerne ville dele ud af min makeup artist kuffert, som jo er formålet og idéen bag bloggen…så blev det alligevel ikke nok bare at blogge om mine tips og tricks. Jeg måtte bare kaste mig  ud i min passion en gang til.

Udover min passion for makeuppen, er der kommet et par flere overspringshandlinger oveni…jeg er blevet ramt af fotoensa (det betyder at jeg tager alt for mange billeder!.. også her til bloggen) og laver også styling, men mest af mænd…er nemlig rigtig vild med herremode. Se senest serie jeg har stylet HER.

Den største udfordring ved jobbet er, at det kan være svært at få de betalte jobs og det ved I jo sikkert ikke, men der er rigtig mange freebee jobs og siger man nej til en dårlig betalt opgave eller en gratis opgave, så står der desværre en anden MUA og siger ja tak til opgaven. Det kan nogle gange være svært at få de gode jobs, som man kan handle ind for hos købmanden, men det er hele værd alligevel…fattigrøv eller ej. Det handler jo om at lave det man godt kan lide og glæde sig til at komme på arbejdet ikke sandt?!

Jeg får i øvrigt rigtig mange søde mails fra skønne læsere der drømmer om at blive makeup artister…..og  husk I altid er velkommen til at sende en mail eller skrive i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Hvis I vil se lidt mere af mit arbejde kan I følge mig på Pinterest HER og ellers håber jeg at kunne levere en hjemmeside til formålet hen over sommeren.

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA, PHOTOSESSION. Bogmærk permalinket.

2 svar til YOU BETTER BELIEVE I HAVE THE BEST JOB EVER!

 1. Posted by My Smokey Eyes Makeup.com skriver:

  Incredible points. Outstanding arguments. Keep up the good
  spirit.

 2. natalie skriver:

  ejj jeg tænker også det må være viiiildt fedt at være makeup artist!
  -hvordan ser økonomien så ud for dig? (-: (sorry hvis det er for privat!)

  -tjek min blog ud – har lige startet en konkurrence om et gavekort på 200 kr (-:
  http://agoodiebag.blogspot.com/2012/04/giveaway.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.