READERS REVIEW # 4

Photobucket

Celia fra sarthud.wordpress.com har æret så sød og gæste bloggen med en anmeldelse om  en af mine favoritter…TRESemmé Naturals shampoo og conditioner.

Produkterne er også nomineret til årets hårprodukt til dette års Danish Beauty Awards og med god grund.

Celia’s anmeldelse:

Jeg har været så heldig at få lov til at fortælle jer om mit favoritprodukt af den søde Jo. Når jeg skal vælge det produkt jeg holder mest af og som er mest uundværligt for mig, så falder valget på min shampoo og conditioner fra TRESemmé. Det er produkterne fra serien Naturals der har taget mig med storm.

Det gode ved produkterne er, at shampooen indeholder meget lidt sulfat, mens conditioneren er silikonefri. Begge produkter indeholder heller ikke nogen former for farvestoffer, og er begge rige på økologisk aloe vera og avokadoolie. Men nok om alle de fine betegnelser! Det virkelig tæller er at man kan mærke en forskel.

Shampooen har en mere tyk konsistens, end de fleste andre shampooer. Den dufter fantastisk, er nem at fordele i håret, og så giver den håret en naturlig lækker følelse. Jeg synes, andre shampooer har en tendens til at få håret til at føles som om, der ligger en “hinde” uden på hvert enkelt hår, som gør det underligt glat og unaturligt. Shampooen er også nomineret til en Danish Beauty Award i år for Årets Hårplejeproduk, og den fortjener klart at vinde!

Conditioneren er virkelig også lækker. Den har en mere afdæmper duft end shampooen, men den dufter stadig fantastisk. Jeg påfører den altid efter at have vasket hår med shampooen og lader den virke i ca. 3 minutter. Den er nem at skylle ud og efterlader håret silkeblødt! Jeg har virkelig altid en følelse af at have gjort noget ekstra lækkert og luksuriøst for mig selv, når jeg har brugt disse to produkter.

Nu tænker i sikkert…av! de er sikkert hundedyre!, men det er faktisk ikke galt. Begge produkter koster hver 89 kr. og kan købes i Føtex og Bilka, men der er også 900 mL i sådan en, og de holder altså super længe! Til sammenligning så jeg en 250 mL Garnier shampoo i Rema 1000 til 24 kr., og ganger man det op er den ikke mange kr. billigere end shampooen fra TRESemmé!

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du rigtig velkommen – klik HER og se hvordan : )

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, PRODUCTS/HAIR, TRESemmé. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.