NEXT STOP DANISH BEAUTY AWARDS

Photobucket

Fra i morgen står bloggen i Danish Beauty Award 2012’s tegn….der er nemlig kun 12 dage tilbage til årets største beauty event går løs og her på bloggen er der ved at være nedtælling.

De kommende uger forbereder jeg mig til mit arbejde til eventet. Jeg skal nemlig makeuppe og style hår backstage til den røde løber til arrangementet. Så eksklusivt for jer læsere kan I følge med i optakten til uddelingen her på bloggen og efterfølgende få et kig  “Behind The Scenes” i makeuptraileren, hvor jeg og mine andre kollegaer skal makeupper på dagen.

Måske kan du også blive inspireret til et “Red Carpet” look og m.m…..håber I vil synes det er sjovt at følge med….til årets beauty event 2012 – Læs mere om Danish Beauty Award 2012 og se de nominerede HER.

Og husk at holde øje med bloggen, for I får nemlig mulighed for bl.a. at vinde en af de skønne produkter der er nomineret i katagorien “Årets Danske Produkt”.

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards. Bogmærk permalinket.

Et svar til NEXT STOP DANISH BEAUTY AWARDS

  1. rijaH skriver:

    Uuh hvor spændende, glæder jeg mig til at følge med i 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.