DANISH BEAUTY AWARD INSPIRATION

Photobucket

Jeg har brugt weekenden til at lede efter inspiration til makeup til “Red Carpet” looks…Jeg glæder mig rigtig meget til at makeuppe en masse skønne kvinder til Danish Beauty Award 2012 og bl.a. sætter Nina Kluge sig i min makeup stol d.26 april. Nina er en af dommerne og Chefredaktør på Fagbladet Kosmetik…hun har tidligere også gæstet bloggen HER.

Idag skal jeg på work shop med resten af Danish Beauty Award MUA-teamet og ser frem til en meget spændende, kreativ og yderst inspirerende dag i makeuppens tegn. I får selvfølgelig også et glimt fra work shoppen senere på ugen…

…..Og mon ikke om der regner lækkerier senere idag på bloggen?!

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards. Bogmærk permalinket.

Et svar til DANISH BEAUTY AWARD INSPIRATION

  1. Anette skriver:

    Vi er nogen, der glæder os vildt til at se alle dine fabelagtigheder meget snart, kære Jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.