I HAVE NOTHING TO WEAR BUT THESE!

Photobucket

Jeg skal jo først og fremmest makeuppe til Danish Beauty Awards i næste uge, men skal også selv med til uddelingen efterfølgende og jeg er jo ikke ligefrem en kjolepige! Så indtil videre har jeg kun fundet disse skønne øreringe som skal dingle i min øreflipper hele aftenen. De er fra Carré og i oxideret sølv…..normalt bruger jeg kun ørestikker, men synes de er så fine 🙂

Har du et godt tip til hvor jeg skal kigge efter en kjole i København?

Har du husket at deltage i bloggens konkurrence HER?…trækker en vinder i aften, så du kan lige nå at være med – Der er også konkurrence HER.

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards. Bogmærk permalinket.

2 svar til I HAVE NOTHING TO WEAR BUT THESE!

  1. sofie jørgensen skriver:

    Prøv at kigger i oasis og evt coast i magasin.. er vild med oasis og har købt 4 eller 5 kjoler der siden nytår 😉

  2. Pingback: DANISH BEAUTY AWARD – RED CARPET LOOK | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.