NAIL FIX AND TRICKS!

Photobucket

Ingen rød løber uden flotte negle! Og jeg skal jo til Danish Beauty Award i næste uge både bacckstage, men også til uddelingen…OG mine negle er absolut ikke til fremvisning!

Hvis nogen har læst med så har mine negle flækket og flosset i laaaang tid nu…har prøvet alt mulig for at afhjælpe problemet, men intet har rigtig hjulpet.

Forleden var jeg så forbi Complete Me, som er et dag spa i hjertet af København for at  få hjælp….egentlig med en idé om jeg skulle have en eller anden fix neglebehandling, men i stedet fik jeg følgende råd som faktisk hjælper allerede:

1. Brug fed creme eller negle olie så mange gange i løbet af dagen som muligt, samt om aftenen inden sengetid. (jeg vasker dog hænder rigtig mange gange i løbet af dagen pga mit arbejde som makeup artist, men kan ikke arbejde ordentligt med fingrene smurt ind i cre, så aftentid er det blevet til).

2. Brug ikke 3 i 1 saks (det har jeg selvfølgelig gjort og i lang tid fordi jeg troede de var bedre end almindelig neglesaks). Derimod almindelig neglesaks og en rigtig skarp en af slagsen, da hvis saksen er sløv får den neglene til at flosse endnu mere. (Lidt ligesom med hår….det skal også klippes med en skarp saks, for ellers spalter håret lettere).

3. Undgå at klippe negle ofte, brug evt en fin neglefil i stedet (f.eks en glasfil).

4. Nul neglelak.

5. Brug en polér fil og husk at slutte af på spidsen af neglene for at lukke det flossede område.

Har du et godt negle fif??…så er jeg ihvertfald den glade modtager : )

…Og er du også til de smukke grønne pasteller til neglene dette forår, I AM?!

Har du husket at deltage i bloggens konkurrence om at vinde en af de nomineret innovative produkter? Klik her og deltag!

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

3 svar til NAIL FIX AND TRICKS!

 1. Mette skriver:

  Jeg har fundet et vidundermiddel til mine negle, hvis jeg kan mærke, de er ved at blive “bløde” og flossede – det er Nail Hardener fra Mavala Scientifique! Man oplever en næsten øjeblikkelig effekt, og den er blevet uundværlig for mig 🙂

  • Jo's skriver:

   Afhjælper den også de flosser? Dejligt med nogle tips fra jer læsere : ) Taaaak – Kh Jo

 2. Julie skriver:

  Jeg har prøvet det meste indenfor negleforstærkning.
  Bedst resultat har jeg fået med Herôme Nail Perfection. Jeg kan mærke en stor forskel på mine ellers bløde negle. Købes i magasin eller på Herômes hjemmeside. Den fås i 3 varianter.

  For hurtig lækre bløde hænder kan jeg anbefale One Minute Manicure, – også fra Herômes. Skrub og olie i en flaske. Nemt og hurtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.