DANISH BEAUTY AWARD – ANETTE KRISTINE POULSEN

Photobucket

Jeg har haft Anette Kristine Poulsen i makeup stolen et par gange i forbindelse med Danish Beauty Award… og det er noget af det hyggeligste….

Anette kender de fleste fra Beautyspace.dk og som skønhedsansvarlig for Børsen, samt bidrager til magasinet Elle m.m., men hun har også været dommer siden 2007 år til Danish Beauty Award.

Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Priserne uddeles til kosmetikprodukter på såvel det selektive marked som massemarkedet, bridge brands/life style brands, niche-produkter og mærker i begrænset distribution samt produkter til professionel brug

Dommerpanelet består af 12 dommere, heri blandt Anette….der i fællesskab tester produkter for hele skønhedsbranchen. Der er i alt 24 katargorier dommerne skal teste produkter i og det er ikke så lidt.

Jeg har været så heldig at få lov til at stille Anette nogle spørgsmål omkring hendes arbejde i DBA:
 
Hvad betyder Danish Beauty Awards for dig som har været en del af skønhedsbranchen i mange år?

Anette: Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, jeg altid glæder mig til, og som jo strækker sig over flere måneder. Det er spændende at være en del af juryen, hvor vi meget nørdede vender vrangen ud på emballager og indhold.  Det er en beauty-bande, som er med på at snakke creme i timevis, skippe frokosten og lad hårolie-tests komme i første række. Og hvor finder man ellers den slags buddies?  Det er samtidig meget intenst – og vi kan godt blive rygende uenige.

Hvordan udvælger du (og de andre) favoritter blandt de tilmeldte produkter…hvad er kriterierne?

Anette: Tjaahh. Hvordan vender, drejer og vurderer man så mange produkter? Jeg kan god forstå, du spørger. Selv har jeg den fordel, at jeg jo kender de fleste produkter i forvejen.  Først udfylder vi stakkevis af Excel-ark, hvor hvert produkt – eksempelvis dufte – vurderes individuelt af hver dommer på duft, målgruppe-appeal, emballage, flaske, design, om produktet lever op til det lovede, nyskabelse, innovation og bestseller-potentiale.  Når de informationer er samlet, danner de baggrund for diskussioner og brandtaler .  Jeg har jo mine kæpheste – og andre har deres, men jeg kan godt lade mig påvirke af en god argumentation fra en af de andre. Ofte sidder jeg også med fem nominerede, hvor jeg ville ønske, at alle fem kunne vinde.  

Hvad kan vi forbrugere bruge DBA til?
 
Anette: Som sociolog Emilia Van Hauen siger: ’Skidtet skal virke’, og jeg tror egentlig, rigtig mange gerne vil vide, hvad der virker. Heldigvis er det ikke kun vinderne og de nominerede, der virker, men DBA kan bruges som en guideline og en hitliste. På samme måde som musik og film eksempelvis prisbelønnes.

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, Danish Beauty Awards, EVENTS, The judges. Bogmærk permalinket.

5 svar til DANISH BEAUTY AWARD – ANETTE KRISTINE POULSEN

 1. Anette skriver:

  Ihhhhh, så fint. Sikke en blogpost (inkl. kollage)…bliver helt fri for at svinge blushen i dag.

  • Jo's skriver:

   Tak Anette…Dejligt at have dig på bloggen….tror den blush har været famøs ; ) Kh Jo

 2. Kira B. skriver:

  Jeg er fast beautyspace-addict og kan kun anbefale Anettes verden (beautyspace) til nye læsere og hun er altid sød at svare på spørgsmål og give råd til alle læserne 🙂

 3. Rikke skriver:

  Så velfortjent Anette – i er begge to meget dygtige og er meget trofast læser hos jer begge!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.