4 STEPS TO BEAUTIFUL MAKEUP

Photobucket

4 hurtige tips til hvordan du laver naturlig smuk makeup dette forår og sommer…..

Photobucketmodel: Emilie Delance

1. Brug din bronzer til andet end bronzer….jeg bruger ofte bronzers som øjenskygge og blush. Det giver glød til ansigtet. Jeg bruger ofte bronzers meget varme nuancer det komplimenterer alle farver øjne rigtig flot.

2. Brug dine grå, sorte eller brune øjenskygger som liner….det giver et blødere udtryk og lægger mere en “skygge” end en “liner”, men giver stadig en optisk effekt af at øjet er større end det er.

3. Highlight ved den inderste øjenkrog…det giver også en effekt af øjet virker større, samt optisk trækker øjnene fra hinanden. Så hvis du synes dine øjne sidder for tæt, er dette en fantastisk måde at snyde længere fra hinanden end de egentlig er.

4. For at give lidt sammenhæng på makeuppen er at lægge en skygge liner på sammen måde som tip nr. 2) dog for at øjet ikke skal virke mindre skal liner ca. kun tegnes 2/3 dele fra yderste øjenkrog ind mod inderste øjenkrog.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, bronzer, Natural eyes. Bogmærk permalinket.

2 svar til 4 STEPS TO BEAUTIFUL MAKEUP

  1. maibritt skriver:

    uh det vil jeg prøve at kaste mig ud i selvom jeg er en lille rød gris i hovedet skal det altså prøves på min blege/røde hud 🙂

    http://maier-bigbeauty.blogspot.com/

  2. Tak for gode tips! Dem vil jeg huske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.