A DAY ON THE JOB….

Photobucket
foto: Daniel Hjorth

Jeg får tit rigtig søde mails fra nogle af jer læsere der godt kunne tænke sig at blive Makeup Artist ligesom jeg, så tænke jeg ville vise i billeder hvordan min arbejdsdag kan se ud. To dage er aldrig ens og møder nye mennesker hele tiden.

For nylig var jeg med til at lave billeder til Berlingske med super dygtige fotograf Christian Als og skønne Ane Cortzen fra TV TV TV. Daniel Hjort fulgte Christian på dagen til Illustreret bunker og fotodokumenterede dagen….dette er nogle af billederne.

I dag skal jeg besøge søde konfirmander og smukke brude…hvad skal I?

– Skøn St. Bededag til alle jer læsere : )

Dette indlæg blev udgivet i PHOTOSESSION. Bogmærk permalinket.

3 svar til A DAY ON THE JOB….

 1. Johanne skriver:

  Ej, hvor spændende! Jeg vil også møde kendte 😉

  http://www.johanneblog.dk

 2. Anette skriver:

  What a dream team, kære Jo!

 3. BRUUN+by+BRUUN skriver:

  Jeg sidder og skal i gang med at sy endnu en kjole i mit eget værksted. Det ser ud til at være nogle spændende arbejdsdage du har 😉

  /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.