NAIL POLISH MANIA

Photobucket

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 2012

Så kan I godt glæde jer hvis I altså er blevet lige så stor fan af som jeg er…..Og jeg vil gå så langt at sige disse er mine favoritter indenfor neglelak…..Jeg kan lægge neglelak med et enkelt strøg og er “good to go” på under fem minutter inklusiv tørretid! Børsten er helt unik, størrelsen er perfekt og prisen er endnu bedre – 39.95 kr.

Der er 20 nye farver lige om hjørnet…jeg har fremhævet mine “must haves” der skal flytte ind sammen med resten af neglelak kollektionen : )

Mon du også skal shoppe nye farver?

Sommerens nyheder fra Color Riche Le Vernis er en palet af dybe, rige og klare farver med referencer til Middelhavets ikoniske rejsedestinationer. Den varme pink ’Monaco roses’, glødende orange ’Sex on the peach’ og poetiske lavendel ’Riviera lavender’ er perfekte til at matche et chikt sommerlook i stærke farver. Den azurgrønne ’Santorini lagoon’ og dybe sandfarvede ’Marakesh sand’ er overraskende eksotiske blikfang. I alt kommer der 20 nye farver i løbet af maj og juni 2012, hvorefter serien består af i alt 68 smukke mini-flakoner.

Dette indlæg blev udgivet i L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

6 svar til NAIL POLISH MANIA

 1. Nanna skriver:

  Det lyder næsten for godt til at være sandt! Jeg har ikke prøvet lakkerne endnu, men det skal helt sikkert nok kommer. Prisen er jo heldigvis ret overkommelig, og det er jeg fan af 🙂

 2. Maja skriver:

  De er også blevet min yndlings neglelak. virkelig flotte farver at vælge imellem og ikke mindst en af de abOlut bedste børster jeg har prøvet! (og har altså været meget omkring ift neglelakker.)

  De tre til venstre ser spændende ud – har ikke set dem i Matas endnu, glæder mig til at se dem.

  Ps. Kan se i min Føtex reklame at der er 20% på dem fra næste uge – så er de enndu billigere!

  • Jo's skriver:

   Er sikker på de bliver revet væk når de rammer butikkerne….vi må være hurtige : ) Har set det i tilbudsavisen…det er jo ikke et dårligt kup : ) Kh Jo

 3. Jasmina skriver:

  Hvordan er kvaliteten?

  • Jo's skriver:

   Jeg synes faktisk kvaliteten er i top…så mange forskellige mærker har jeg heller ikke prøvet. Neglelak holder generalt ikke lang tid på mig, udover Shellac. Med denne her synes jeg faktisk et lag er nok, men det er selvfølgelig en smagssag : )

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.