PRETTY IN WHITE

Photobucket

Konfirmander er jo ikke det mit arbejde består aller mest af selvom det nu faktisk ville være rigtig hyggeligt….men bliver nød til at vise jer endnu en yndighed…Nemlig Frederikke på 15 år som blev konfirmeret her i weekenden. Jeg var forbi for at hjælpe lidt med hår og makeup til Frederikke’s store dag….hun ville gerne have håret lidt ligesom Serena fra “Gossip Girl” og her var jeg jo selvfølgelig stået helt af (nøj jeg føler mig gammel nogle gange…jeg må mere op på beatet), så jeg måtte google lidt før jeg blev klogere : )

Frederikke ville gerne have meget naturlig makeup, brugte derfor MAC’s Strope Cream som jeg blandede sammen med L’Oréal lumi magique foundation. Let semi mat bronzer fra MAC på øjnene, samt kinderne. Ingenting på læberne efter Frederikkes ønske – Håret måtte ikke se alt for sat ud og blev min udgave af Serena’s hår fra “Gossip Girl” (the white party episode).

Jeg vil også konfirmeres igen : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, MAKEOVERS. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.