MY “MUST HAVE” VACATION KIT

Photobucket

Wuhuuuu…..jeg har lige bestilt ferie med masser af sommer og sol, så i næste måned tager min lille familie og jeg til spanske himmelstrøg. Og disse 4 produkter skal med mig i kufferten.

1. ShaveSafe er jeg helt afhængig af. Har ikke set en rød knop efter barbering siden jeg begyndte at bruge produktet og så lover jeg ikke for meget. Den er uundværlig, især på en ferie hvor der er farer for  ben.

2. ProSkin Mouisture Rich er “Skraberen” og den fugter samtidig med den barbere…lige et hit til min tørre hud på benene. Og en smart lille finesse…så kan den hænges op på væggen i badet.

3. Vita Liberata selvbruner, som også var med mig sidst på ferie. Den skjuler min helt ligblege krop og giver den lækreste sommerglød uden at lugte. Faktisk vandt hele den skønne serie i Danish Beauty Award 2012 og med god grund.

4. La Roche Posay’s Anthelios solserie som er det aller vigtigste vi får med på ferie.

Hvad SKAL med dig på ferie?

Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay, shavesafe, vita liberata. Bogmærk permalinket.

7 svar til MY “MUST HAVE” VACATION KIT

 1. Hersom skriver:

  I år skal kærestemanden og jeg en uge på kanotur i sydsverige, så det er begrænset hvor meget ‘dullegrej’ jeg kan/skal have med 😉

  Men solcreme, aftersun og myggespray står helt sikkert øverst på listen sammen med shampoo, balsam og en fed, fed creme 😀
  Jeg glæder mig helt vildt, men anerkender at det er en udfordring at pakke til sådan en tur hvor man virkelig skal tænke godt over vægten på ens udstyr.

  Med hensyn til de produkter du skriver om, så forstår jeg udemærket hvorfor du har ShaveSafe på førstepladsen – det virker bare!
  Solcremen fra La Roche-Posay kender jeg ikke, men det er det mærke vi vil teste herhjemme i år. Især kildevandssprayen lyder godt til lettere røde områder efter en lang dag i kanoen 😀

  • Jo's skriver:

   Hvor hyggeligt med en kanotur…og Sverige er jo et af mine favorit lande. God idé med en myggespray : )

   Kh Jo

 2. Fedt med lidt tips til benene! 🙂
  jeg er faldet over en skøn bodylotion fra Madara, som virkeligt har givet mig de blødeste stænger. Mine ben har sgu aldrig taget sig bedre ud 🙂 Og så eksperimenterer jeg lidt med en olie fra Weleda, kan slet ikke vente til benene skal luftes.

  • Jo's skriver:

   Den må prøves, mine ben er af de tørre af slagsen…hvor har du købt den henne?

   Kh Jo

 3. Pingback: “READERS REVIEW” ON SHAVESAFE | Jo's Makeup Blog

 4. Pingback: THIS YOU DO NOT WAN’T TO MISS – SHAVESAFE GOODIES ♥ | Jo's Makeup Blog

 5. Pingback: JO’S JULEKONKURRENCE # 10 | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.