DO YOU WANT TO TEST ONE OF MY FAVOURITES??

Photobucket

Vil du teste Shavesafe og anmelde produktet her på bloggen bagefter?

Shavesafe er et lille mirakel/barberskum der fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår.

Jeg søger lige nu 3 testpersoner der vil teste en af mine “all time” favoritprodukter…Så er du ligesom jeg en af de uheldige mennesker der får røde knopper og indgroet hår bare at kigge på en skraber og almindelig barberskum…så er det måske dig der vil teste og skrive en anmeldelse her til bloggen? Jeg vil nemlig også rigtig gerne høre hvad du synes om nogle af de produkter jeg anmelder her på bloggen.

Send mig en mail inden imorgen aften 10 maj 2012 og fortæl mig hvorfor du gerne vil teste Shavesafe: makeupartist@email.dk

Læs hvad jeg tidligere har skrevet om dette skønne produkt HER og HER…du finder også Shavesafe HER : )

Har du et andet produkt du gerne vil dele med de andre læsere og mig, kan du se hvordan du gør HER.

Dette indlæg blev udgivet i I RECOMMEND..., shavesafe. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.