READERS REVIEW # 5

Photobucket

Søde Åse fra fine “Mind the Beauty” blog står for weekendens “Readers Review“. Dette er et produkt jeg altid selv har på lager og det er ikke tit jeg prøver andre ansigtsvask…og hvis jeg gør, vender jeg altid tilbage til min efter min efterhånden gamle kending. Og med god grund den også var nomireret til Danish Beauty Award 2012.

Jeg har også skrevet om Neutral Face Wash HER.

Åse anmelder:

– Neutrals Face Wash er virkelig pengene værd – hvis man altså kan sige det om noget, der ikke er særlig dyrt.

Min hud er generelt ikke sart og kan tåle en del uden at slå ud. Alligevel er der ikke grund til at irritere mere end nødvendigt – og det er derfor jeg er så glad for Neutrals Face Wash. Det er en meget mild ansigtsvask uden sulfater, der irriterer huden.

Jeg kan godt lide, at pumpen skummer produktet op til en ret fast skum. Så løber det nemlig ikke så meget ned ad armene, når man vasker ansigtet. Det betyder også, at den er ret nem at massere rundt i ansigtet, så al skidt, snavs og makeup kan komme af. Jeg har ikke oplevet, at mine øjenomgivelser bliver irriterede – her har jeg nemlig lidt sart hud, så det er et klart win!

For mig er det vigtigt, at en ansigtsvask ikke stripper huden for fedt og fugt, for så overproducerer min hud og bliver meget fedtet.

Rigtig mange af mine bekendt bruger ansigtsvasken, og med undtagelse af én, der har ekstremt sart hud, så er alle rigtig glade for den!

Et ekstra plus er jo magelighedsfaktoren. Når jeg løber tør, behøver jeg ikke sørge for at komme forbi en Matas eller byen, men jeg kan bare smide den i kurven, når jeg alligevel er nede og handle.

80 kr. er en aldeles overkommelig pris synes jeg især fordi det er en forholdsvis drøj vask og fordi den kommer helt uden parfume, sulfater og parabener (selvom det altså ikke er alle parabener, der er farlige!)

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du rigtig velkommen – klik HER og se hvordan : )

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, Neutral. Bogmærk permalinket.

14 svar til READERS REVIEW # 5

 1. Lullumut skriver:

  Det er virkelig også en af mine favoritter! Elsker at den er i pumpe og supermild 🙂 Jeg har dog lige fået “den samme” fra Decubal af min søster, og den er også i samme liga. Men den er nok lidt dyrere. Elsker Neutral.

  • Jo's skriver:

   Har jo selv helt glemt det med pumpen…det er SÅ praktisk og så overdosere jeg heller ikk : )
   Har også prøvet Decubal, men er stadig gået tlbage til Neutral – Kh Jo

 2. Kira B. skriver:

  Jeg er også fan og er blevet meget mere opmærksom på produkter som er skønsomme for krop og miljø. Udfyldte for nylig et spørgeskema hvor jeg blev spurgt om hvor mange for skellige produkter, jeg dagligt kom i kontakt med (inkl. opvaskemiddel , makeup og håndsæber) med evt. perfume/parabener/tilsætningsstoffer….det bliver til en del hvis man begynder at tælle – og så er det måske meget rart med produkter som Neutral der er billige og klare opgaven (og er gode for huden).

  • Jo's skriver:

   Jeg synes det er svært i mit arbejde som Mua og som skønhedsblogger, at kun at bruge skånsomme produkter…men deler holdningen om at sparer på parfume og tilsætningsstoffer. Jeg køber feks altid parfumefri opvaskemddel, vaskemiddel, håndsæbe og alt parfumefrit til mine børn. Men prøver kun at dufte af en ting om dagen, feks shampoo, creme, bodywash eller parfume og så er resten jeg bruger på kroppen om dagen parfume, selvfølgelig minus makeuppen : )

   Kh Jo

 3. Anita skriver:

  Jeg oplever, at skummet slet ikke er så fast, som der beskrives her. Tværtimod er det meget flydende. Skal jeg mon ryste flasken inden? Det synes jeg nemlig ikke der står på emballagen…

  Deres skintonic skal jeg også trykke mange gange ned mod en vatrondel, i stedet for kun 3-4 gange, som der står, men når alt det er sagt, skal jeg lynhurtigt sige, at jeg også er superglad for produkterne. Og ELSKER at de netop er – Neutrale og gode for huden 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg synes skummen er en mellemting…tror ikke det hjælper at ryste flasken, men så længe indholdet er godt så pyt med konsistensen ; )

   Har endnu ikke prøvet deres skintonic…mon den er god?

   Kh Jo

   • Anita skriver:

    Den er supergod! Jeg kan slet ikke undvære den, fordi jeg føler, min hud strammer en anelse efter facewash’en, men det forsvinder, når jeg har brugt lidt skintonic 🙂

 4. Anna skriver:

  Jeg er også vild med den, men synes overhovedet ikke den er drøj i brug. Lige nu prøver jeg en anden fra apoteket.

 5. Camilla skriver:

  Jeg er også begyndt at bruge den efter anbefaling herfra… Det bedste ved den -for mig- er, at min hud på ingen måde strammer efterfølgende!

  Kh Camilla

  PS. Kender du nogle gode makeupartister i nærheden af Svendborg eller Odense? Jeg skal nemlig giftes og makeuppen skal bare være i orden den dag!

  • Jo's skriver:

   Skønt at høre du har kunne bruge et tip herfra bloggen : )
   Det strammer heller ikke i ansigtet på mig når jeg bruger den.

   Kh Jo

   Kender desværre MUA’er ingen på Fyn eller Jylland – Men send mig evt en mail, så kan vi måske se om vi kan finde ud af noget : )

 6. Annette skriver:

  Efter at have læst om den både her og hos Pudderdåserne blev jeg nødt til at prøve den, og har været forelsket lige siden. Har tidligere brugt dyre ansigtsrens fra Dermalogica, men følte aldrig at min hud blev renset ordentlig og udover det, var det en kamp at fjerne noget så simpelt som mineralpudder. Denne fjerner hurtigt og let mineralpudderen og jeg er ikke i tvivl om at den renser i dybden. De dyre ansigtsrens fra Dermalogica efterlod altid min hud tør, men denne efterlader huden dejlig blød. Og så er det jo bare fedt at den ikke indeholder dårlige ting og er billig. Fast inventar på min badeværelseshylde i laaang tid endnu.

  Bruger efter rensen deres skintonic som også er rigtig lækker 😀

  • Jo's skriver:

   Hvor skønt at høre og dejligt du deler : ) Den skintonic skal snart i hus…hvorfor har jeg dog ikke prøvet den endnu ; ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.