"UH LA LA" LIPS

Photobucket

På med læbestiften piger…. den er tilbage!

For flere generationer tilbage var læbestiften de store stjerners signatur, såsom legendariske Marilyn Monroe’s røde læber. Som alle andre trends, så dør de for at genopstå igen og i mange år har det været glossen der har ligget nr. 1 på listen…men langsomt har læbestiften gjort sit indtog igen og jeg har faktisk savnet den. En læbestift har på en måde en “statement”, som glossen slet ikke har. Farven på læbestiften siger noget om DIG.

Det kan godt være det kræver lidt tilvænning ovenpå rigtig mange år “på gloss”, men har du først vænnet dig til fokusset på læberne, så er det bare at slå sig løs i smækre farver.

Denne læbestift “No 15” fra Mineral Evolution er en mine absolut favoritter. Er vild med den skarp røde farver, som i øvrigt sad fint på mine læber til Danish Beauty Award 2012.

En ting er den smukke farve (som i øvrigt får mine bisser til at virke hvidere) og den lækre konsistens, men holdbarheden er helt fantastisk.

Tip:

Dup evt dine læber med foundation inden du lægger læbestift. Dette får læbestiftens farve til at komme til sin ret. Det kan nemlig godt være ens læber har en f.eks. blålig, brunlig eller rødlig farver som gør at læbestiftens farve ændre sig en smule.

Brug f.eks. en lipliner (og undgå at liplineren bliver meget mørkere end læbestiften) for at få læbestiften til at holde længere og få en flottere kontur på læberne.

Peel evt dine læber med en tandbørste og vaseline…læbestift ser altid flottere ud på velplejet læber. Hvis du ved du skal til fest, så brug en god læbepomade natten inden.

Hvis du gerne vil have at dine tænder skal virke hvidere, så gå efter de røde nuancer og undgå de “nude” lyse farver.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, lipstick, Mineral Evolution. Bogmærk permalinket.

5 svar til "UH LA LA" LIPS

 1. BRUUN by BRUUN skriver:

  Jeg ELSKER røde læber; den her er jo super smuk !

  /Linda

 2. Baysen skriver:

  Er blevet stor fan af læbestifter! I mange år har jeg ellers bare holdt mig til læbebalsammer.
  Desværre har mine læber det med at tørre meget hurtigt ud, når jeg har læbestift på – de rynker og kommer til at se gamle ud. Tænker at en lip primer kunne hjælpe? Kender du en god én? Har du et godt tip?

  • Jo's skriver:

   Hvilke læbestifter bruger du? Og har du prøvet nogle meget fugtgivende af slagsen?
   MAC laver en rigtig god primer til læber “prep + prime lip”, som fugter, blødgøre og udglatter…ellers bruger jeg ellers altid en MAC “lip conditioner” inden jeg lægger makeup på photoshoots….den fugter godt og virker hurtig på tørre læber. Men tør ikke love de kan hjælpe dig, men de kan måske være forsøget værd.

   Kh Jo

   • Baysen skriver:

    Jeg bruger lidt en blandet landhandel – de mest brugte er MAC, Gosh og Rimmel (Kate Moss). Men hvilke mærker skal man gå efter for at få fat i de fugtgivende?
    Mange tak for tippet, så ved jeg da, hvad jeg skal kigge efter og evt. teste frem for at famle i blinde:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.