LET THERE BE LIGHT – LE TEINT TOUCHÈ ÈCLAT

Photobucket

Kan man glæde sig til lanceringen af en foundation? Jep det kan man godt…især hvis man lige som jeg har brugt “Touche Èclat Radiant Touch” fra YSL de sidste 12 år og med god grund…der er ikke mange tilsvarende produkter der når den til sokkeholderne….Hvis du ikke kender produktet, så er det en lysreflektere concealer/highlighter med ganske fin konsistens og rigtig god dækkeevne. Det er og bliver min “All Time Favourite” concealer og highlighter indtil videre. Så nyheden om en tilsvarende foundation er ganske sindsoprivende : )

Touche Èclat Radiant Touch (concealer/highlighter) blev lanceret i 1991 og er gået hen og blevet et skønheds ikon…hver 10 sekund bliver der langet én over disken.

“Le Teint Touche Éclat” (foundation)…Denne lille/store nyheds sensation har været undervejs i 10 år og nu kommer den endelig… Den lover at pleje, lysne, skjule uensartetheder og får huden til at se dugfrisk ud…..og dugfriske vil vi gerne se ud.

Så nu hvor den længe ventet foundation fra YSL bliver lanceret i hele 22 farver kan jeg slet ikke få armene ned. Den kan købes internationalt fra ca. midt juli…start august. Så skal der shoppes piger! Er vi klar eller er vi klar?

“Vind en Max Gold Styler fra GHD her på bloggen….deltag  HER.

Dette indlæg blev udgivet i YSL. Bogmærk permalinket.

2 svar til LET THERE BE LIGHT – LE TEINT TOUCHÈ ÈCLAT

  1. Louise T. skriver:

    Jeg er så klar 😉 For jeg har længe overvejet et bedre alternativ til Matas den stribede, men synes at skal jeg skifte, så skal det altså være til et suverænt produkt ;-D

    • Jo's skriver:

      Jeg har jo ikke prøvet produktet endnu, men tænker de ikke kan slå fejl…krydser ihvertfald fingre : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.