READERS REVIEW # 6

Photobucket

Fine Mette fra www.fashionnursing.dk anmelder en af sine favoritter i dagens indlæg. Og et brand jeg slet ikke kender – Suki!

Husker du at exfoliere? Jeg exfoliere selv 1-2 gange om ugen og jeg er altid meget forsigtig med med sådan nogle produkter.

Mette Anmelder:

Jeg har gennem årene været en af dem, der aldrig har været helt tilfreds med min hud. Jeg har prøvet mange forskellige produkter – både dyre og billige, men langt de fleste har ikke levet op til mine forventninger!

Da jeg prøvede Sukis exfoliate foaming cleanser for første gang, var jeg allerede rigtig positiv. En let citrus-duft, masser af små skrubbekorn og meget drøj i brug. Min hud var efterladt silkeblød! Efterfølgende har jeg brugt den cirka 2 gange ugentligt inden sengetid, og jeg synes endelig, at jeg har fundet et produkt, som har en effekt på min hud! Mine små urenheder er mindsket, og til forskel fra nogle af de andre produkter jeg har prøvet, så er min hud fugtet og blød, da scrubben også indeholder kamille og c-vitamin.

Derudover kan jeg også bruge produktet med god samvittighed, da den er 100 % økologisk og kun indeholder naturlige ingredienser.

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du rigtig velkommen – klik HER ogse hvordan : )

“Vind en Max Gold Styler fra GHD her på bloggen” – Deltag HER.

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, PRODUCTS/SKINCARE, Suki. Bogmærk permalinket.

5 svar til READERS REVIEW # 6

 1. Anja Sand Bjerre skriver:

  Jeg har skrevet en anmeldelse til dig for et par mdr. siden.. men ved ikke om den er “gået tabt i posten”? 😉

  • Jo's skriver:

   Anja din anmeldelse er fundet! Og den skulle jo have været udgivet inden DBA…Det er min mail der roder, beklager….glæder mig til at vise din skønne anmeldelse frem i næste weekend : )

   Dejlig søndag til dig – Kh Jo

   • Anja Sand Bjerre skriver:

    Det er bare helt i orden – jeg troede bare det var fordi du havde så travlt, at du ikke var nået til mig endnu. Eller også at det var for ringe en anmeldelse…. 😉

    Glæder mig meget til at se med næste weekend (og bare generelt!)

    Også skøn søndag til dig 🙂

    • Jo's skriver:

     Travlt har jeg også ; ) Men får alt på samme mail, så en gang imellem er der noget der smutter…ligesom din mail gjorde. Forhåbentlig får jeg snart et par extra mail adresser, så der ikke er nogen der bliver glemt ligesom dig : )))

 2. Anja Sand Bjerre skriver:

  Det kender jeg godt – så tænk ikke mere på det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.