ESTÉE LAUDER SUMMER 2012

Photobucket

Jeg synes altid det er spændende at se de forskellige looks fra de forskellige beauty brands. Det inspirerer mig selvfølgelig i mit arbejde som makeup artist, men også til hvordan jeg lægger min egen makeup.

Estèe Lauder’s “Bronze Goddess Capri” look som allerede må være en af mine favorit looks denne sommer med smukke metalliske farver i brunlige nuancer, samt et stref af turkis….som er hot denne sommer. Især deres limited edition “Luminous Liquid Bronzer” ville jeg gerne have fingrene i. Der også lanceret en parfume i selskab med det smukke look… som hedder “Bronze Goddess Capri” med noter af citrus og blomster….deN ser jeg frem til at dufte…er ret vild med duften af citrus.

Piger! Looket er limited edition og er ude i butikkerne nu, så I skal være hurtige hvis I skal have fingrene i produkterne fra den smukke serie.

Hvis I klikker HER… ser på bannerbilledet og trykker på “HOW TO APPLY THIS LOOK” på Estée Lauder’s hjemmeside, finder I en lille guide til hvordan I kan lave looket selv.

“Vind en Max Gold Styler fra GHD her på bloggen” – Deltag HER!

 

Dette indlæg blev udgivet i Estée Lauder, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Et svar til ESTÉE LAUDER SUMMER 2012

  1. Maria+Silje skriver:

    nøj nogle lækre farver, meget naturlige (:

    //Maria Silje
    http://www.hairbymariasilje.dk/konkurrence-give-away

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.