MAKE THE BEST OUT OF YOU!

 

Photobucket Model: Emilie 

Er makeup vigtigt for dig?

Eksperimenter med din makeup og se de forskellige udtryk makeup kan give dig. Makeup skal ikke nødvendigvis være “makeuppet”, men naturligt og en bedre udgave af dig selv og selvom det måske lyder overfladisk, så kan makeuppen højne dit velvære. Jeg kender godt selv følelsen af at føle mig extra træt om morgenen, helt grå og med sorte rander under øjnene og orker næsten ikke at skal igennem en hel dag før jeg rammer sengen igen (har små børn). Men lige så snart jeg får lidt concealer om øjnene, lidt pudder, mascara på vipperne, farve på læberne og prikken over i’et glød i kinderne, så er dagen ikke så lang alligevel og måske er jeg heller ikke så træt som først antaget. Det virker!

Makeup for mig både privat og som makeup artist er en vigtig del ef ens velvære. Jeg møder meget ofte kvinder der ikke ved hvordan de skal bruge makeup…de mangler inspirationen, hvilket produkter de skal bruge, samt hvordan de skal lægge makeuppen. Og derfor er det vigtigt for mig, hvis jeg kan give jer læsere nogle gode tips og inspiration, hvilket også er hele drivkraften bag bloggen her. Jeg vil gerne give alt det jeg ved om makeup og hår videre til jer, samt rådgive jer professionelt lige fra foundations til de nyeste trends indenfor skønhed.

Mit udgangspunkt er også som makeup artist at der er mange forskellige måder at lægge makeup på og ingen er mere rigtig end den anden, men resultatet er det der tæller. Jeg blogger kun om produkter jeg virkelig godt kan lide og de produkter jeg anbefaler er produkter jeg selv har haft i hænderne enten som makeup artist eller hjemme. (Og her finder du ingen sponseret indlæg).

Du er altid velkommen til at spørge mig til råds om produkter, teknikker, tips osv. enten i kommentarfeltet eller på min mail adresse som findes i menuen under “Contact”. Sætter altid stor pris på jeres kommentarer, samt mails og det er altid så dejligt med feedback enten her eller på facebook siden… tusind tak for det.

Jeg glæder mig også til snart at dele en stor nyhed med jer og nogle ting som jeg har arbejdet på i noget tid, men I må vente lidt endnu : )

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

8 svar til MAKE THE BEST OUT OF YOU!

 1. Ej hvor er du sej at du ikke laver sponsorerede indlæg eller noget! Virkelig. Det sætter SÅ meget din troværdighed op for mig, keep it going (-:

  • Jo's skriver:

   Taaak Natalie…det vigtigste for mig som blogger er at være troværdig (jeg har jo selvfølgelig også en professionel indgangsvinkel, da jeg også er freelance makeup artist) og synes sponseret indlæg for mig er et kontrovers…for selvom penge er et livsnødvendigt onde, så er det jo ikke det bloggeri egentlig handler om : ) Og jeg har selv svært ved at skelne med alm indlæg versus sponsoreret og kan slet ikke gennemskue om bloggeren blogger troværdigt om det sponseret produkt eller om det bare er en smøre for at tjene nogle hurtige penge.

   Skøn dag til dig

 2. Asha skriver:

  Godt indlæg. Jeg sætter pris på, at du kun skriver om produkter, som du selv prøver og tager stilling til. Og jeg sætter pris på din indstilling til makeup. Jeg kan godt genkende følelsen af, at verden straks bliver nemmere, når spejlbilledet viser en en frisk, pænere udgave af en selv med ensartet hud og åbnede, friske øjne:)

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Asha : ) Synes det er vigtig vi piger gør noget for os selv og dejligt at høre du også synes det højner. Det er jo ikke makeuppen i sig selv der er det vigtige, men følelsen af at have gjort lidt ud af sig selv der er det vigtigste…det giver et lille boost : )))

   Kh Jo

 3. Laura skriver:

  Nice!
  I follow you on bloglovin, follow me back?
  PS: Do you already participated on my giveaway of elf?? xx

 4. Anette skriver:

  WOW – super cool. Kan slet ikke vælge…det må være mine fremtidige morgen, middag og aften-looks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.