READERS REVIEW # 7

Photobucket
Søde Anja fra anjainspace.blogspot.com er weekendens produktanmelder…..jeg er vild med at dele jeres anmeldelser, tildels så får jeg nogle rigtig gode fif selv  og så synes jeg det er dejligt at dele det man godt kan lide med andre : )

Anja anmelder:

Jeg indrømmer det gerne – jeg har nok Danmarks mest irriterende og uregerlige hår. Det er tyndt, det har været overbelastet af afblegning, det klasker og kruser, ja i det hele taget har jeg bare aldrig haft et vildt godt forhold til mit hår.
Og guderne skal vide, at jeg har prøvet dit og dat for at få rettet op på det. Jeg har prøvet hårolier, at føntørre håret med hovedet nedad, saltvandssprays og des lige, men aldrig har jeg fået alle de effekter på én gang, som jeg ønskede. Lige indtil for nogle uger siden, hvor min dygtige frisør anbefalede mig et produkt, som jeg aldrig før har hørt om, kaldet Uniq One. Jeg ville ellers have investeret i endnu en dyr hårolie, men hun gik mig lidt på klingen og anbefalede mig produktet. For som hun sagde, så trængte jeg jo til behandling i dybeden og ikke bare en overfaldebehandling som en hårolie giver. Flasken koster ca. 125 kroner og var en af de nominerede i årets Beauty Awards i kategorien ”Årets hårplejeprodukt – Professionel” og med god grund. Flasken lover hele 10 ting:

1. Reparerer tørt og skadet hår
2. Giver glans og modvirker krus
3. Varmebeskyttende
4. Giver blødhed
5. Beskytter farvet hår mod miljøet vha. UVA og UVB filtre
6. Lettere børstning og behandling med fladjern
7. Modvirker filtret hår
8. Holdbare frisurer
9. Modvirker spaltning
10. Tilfører volumen

Her efter to ugers brug, er jeg vildt imponeret over produktet, for det holder virkelig hvad det lover. Mit matte, ødelagte “klaskhår” hår er passé. Jeg har fået fylde i håret og det er blødt og velplejet. Og det virker ikke bare som en hinde der bliver sprøjtet på håret. Selv efter et bad, hvor jeg kun har skyllet håret igennem med vand, er effekten blivende. Uniq One – I love you.

Vil du også anmelde et produkt på bloggen her, så er du rigtig velkommen – klik HER og se hvordan : )

“Vind en Max Gold Styler fra GHD her på bloggen” – Deltag HER.

 

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review. Bogmærk permalinket.

7 svar til READERS REVIEW # 7

 1. Anja Sand Bjerre skriver:

  Søde Jo 😉 Tusind tak fordi du vil have min review på – jeg sender dig en mail om lidt. God pinse – husk at nyde det.

  • Line skriver:

   Hej Anja! 🙂
   Hvor har du købt det henne?! 😀
   Lider af præcis de samme ting som dig, så tror s.. også jeg vil prøve det produkt!
   /Line

 2. Anja Sand Bjerre skriver:

  Jeg ved ikke hvad der er galt med linket Jo.. men nogle gange skal man bare have skrevet www foran adressen foran for at den virker.. såpørg mig ikke hvorfor. Men jeg kan heller ikke få linket til at virke herinde fra.

 3. Anja Sand Bjerre skriver:

  Nu er jeg lidt fræk at spørge, men kan det have noget at gøre med, at du er kommet til at skrive anjainspace.dk på collagen og så er kommet til det i linket også? Ej..jeg ved det ikke… men vidste ikke om det kunne være en “tyrkfejl” 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg forsøgte flere gange igår med en copy/paste fra din url. Har gjort det samme nu og nu virker det. Jeg tror det er bloggers delights template der driller…der er tit småting der ikke fungerer!

   Men nu er ordentlig link på : )

   Kh Jo

 4. Anja Sand Bjerre skriver:

  Nogen gange har det it bare sine egne særheder;-) nu virker det i hvertfald bare super:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.