ESSIE SUMMER 2012

Photobucket

Jeg ved det godt…det er næppe en nyhed længere, men derfor slipper I ikke lige for synet af Essie’s smukke sommerfarver med det lidt navnet  “Bikini So Teeny”.

Som jeg har skrevet om før jeg jo blevet ret vild med orange negle, så kunne godt få hang til farven med det lidt dramatiske navn “fear or desire”, men en “tied up” synes jeg også er spændende…og “måske en “off the shoulder” på de trætte fødder : )

Hvad siger I blå? grøn eller hele pakken?

“Vind en Max Gold Styler fra GHD her på bloggen” – Deltag HER!

Dette indlæg blev udgivet i essie, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

5 svar til ESSIE SUMMER 2012

 1. Louise T. skriver:

  Jeg synes de er så fine, at jeg helt får lyst til at prøve… Mig, der ellers ikke er til lakkeri, fordi min tålmodighed ikke er til tørretider og 2 lag.
  Har fundet mig en Essie Grow Stronger i Bruxelles Lufthavn, hvor jeg skulle have tid til at gå – og med 2 lage bliver det de fineste sarte lyserøde negle – som efter sigende også skulle gro sig stærkere – hurtigere.
  Så hvis eet lag dækker – og de tørrer tjept, så skriv mig bare op til All Tied Up eller Cascade Cool…

  • Jo's skriver:

   Jeg når som regel kun et lag og synes tørretiden er fin : ) har det hjulpet med Essie grow stronger?

   • Louise T. skriver:

    Jeg har brugt det siden fredag, men der er ingen “brugsanvisning” med, så jeg har ikke lagt et nyt lag hver aften, men jeg tror det virker – de sarteste af neglene virker ihvertfald mere robuste 😉

 2. Dina skriver:

  Jeg synes den blå og grønne er så flotte! Dem skal jeg vist have købt mig 🙂

 3. Marianne skriver:

  De er så fine 🙂 jeg kunne godt være lidt nervøs for at jeg nok kommer til at købe hele pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.