ARE YOU GOING???

Photobucket

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med hende HER….

…Og nu er min billet sikkert i hus…jeg skal nemlig endelig opleve Beautyspace LIVE ….. Anette er nemlig i København på mandag for at give os lidt af en aften i skønhedens tegn. Og jeg ved når det er Anette der står bag sådan et arrangement, så kan det kun blive fantastisk (og SJOVT).

Jeg har jo været så heldig at have haft Anette i makeup stolen et par gange og hun er noget af det mest inspirerende og sprudlende menneske. Men det er ikke kun Anette der står for aftenens indslag, nemlig hudlæge Erik Obitz giver hard core fif og oplysninger fra lægeverdenen med nogle af de bedste metoder indenfor hudfornyelse.

Og endelig en vis kollega, som jeg glæder mig til at opleve, makeup artist Kenneth Adelhardt….det er nemlig også her jeg henter inspiration som makeup artist. Rygtet siger, at man forelsker sig en smule i – i hvert fald har jeg hørt han er underholdende, inspirerende og vitterlig kan få alle til at gå fra OK til WOW…..og det er lige en makeup artist efter mit hjerte.

De fire kursustimer er ikke gratis. Men… Jeg ved, at Anette har sikret alle sine deltagere en overdådig goodiebag deluxe med øjenåbnere, bløde krops-dråber, frisk-hud-nu-løsninger, bedre søvn og ja – vistnok meget mere. I full size størrelser. Værdien for hele molevitten med kursus og forkælelse er 2850 kr., men pris er 1070 kr. Og så glæder jeg mig vildt til at opleve stedet: STAY CPH.

Tid: Den 4. juni kl. 17.30-21.30. Hvis du vil med, er der i skrivende stund 3 pladser tilbage, har NOGEN hvisket mig i øret…..Tilmeldingen foregår her:

http://billetto.dk/da/events/beautyspacelivekbh

Håber vi ses….det ville være SÅ hyggeligt at hilse på jer IRL ; )

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen. Bogmærk permalinket.

6 svar til ARE YOU GOING???

 1. Anja Sand Bjerre skriver:

  Øv nej – jeg skal ikke med, for det er der desværre ikke råd til når man ikke har et arbejde 🙁 Ville ellers have været helt vild med at møde både dig og Anette 😉

  • Jo's skriver:

   Ja ærgeligt du ikke kan komme med, kunne have været så hyggeligt at have hilst på dig : )…men måske til næste år : )))

 2. Lullumut skriver:

  Jeg ville super gerne deltage, men da jeg starter på nyt job i morgen, tør jeg ikke love, at jeg kan nå det.. Må holde kalenderen fri 🙂 Næste gang 😉

  • Jo's skriver:

   Nyt job er vigtigt og tillykke med det : ) men så må du tage revanche til næste år : )

 3. Nanna skriver:

  Jeg var med i Århus både i år og sidste år, og det er altså bare fantastisk, så du kan godt glæde dig. Hende Anette er bare så sej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.