MAKE UP FOR EVER – AQUA SHADOWS

Photobucket

Dette skønne makeup brand vækker mange dejlige minder….Make Up For Ever var de første professionelle makeup artist produkter jeg arbejde med. Jeg tog faktisk mine først spæde skridt på makeup skole med dette skønne mærke for næsten 13 år siden, så efter et besøg til Grand Opening af Sephora i forrige uge var det et glædeligt gensyn.

Ved ikke om I har bemærket en af denne sommers tendenser…men turkis er HOT HOT HOT og især smukt med bronzing farver og sarte rosa/brunlige nuancer, som Make Up For Ever har brugt.

Make Up Forever har netop lanceret deres vandfaste øjenskygger, som er ret praktisk at have med på ferie, men også bare til varme sommerdage hvor sveden hagler ned af èn og tværer makeuppen rundt i ansigtet…det gør det bl.a. på mig! Så en lille praktisk aqua shadow i blyantsform til at modstå vand og sommervarme.

Glæder mig til at prøve den når jeg om ikke så længere tager sydpå : )

Aqua shadow fås selvfølgelig i skønne Sephora

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/MAKEUP, Sephora. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.