EXTREME CAVIAR

Photobucket

Anti-age er normalt noget jeg forbinder med hudpleje og ikke med håret. Men hvorfor ikke også pleje håret når vi nu er igang? De aldrende virkninger af kemikalier, den naturlige aldring og miljø (ekstreme temperaturer, forurening, udsættelse for sollys og vind) påvirker nemlig dit hår lige så meget som de gør ved din hud.

Det er jo ingen hemmelighed jeg har ramt de midt tredive og kan se det på min hud, men kan også se det på mit hår! Det er blevet tyndere og som det jo gør alderen, de grå hår er også så langsomt begyndt at vise sig, samt to graviditeter som har ændret mit hår fra at være krøllet til bølget.

Jeg er dog altid skeptisk med hensyn til produkter der lover det ene og det andet, så når jeg tester er det altid med en vis mistro. Er dog vild med når jeg bliver positivt overrasket ligesom i det her tilfælde. Jeg har prøvet Extreme Caviar Shampoo og Masque, som indeholder bl.a.  kokos og olivenolie og beriget med Caviar. Tit synes jeg mit hår kan blive tungt og meget hurtigt fedte når jeg tester shampoer. Men med denne shampo og maske virker mit hår meget glansfuldt, lettere og SÅ blødt.

Bag om Extreme Caviar:

Miriam Quevedo, Barcelona-baserede diplom i kosmetolog og skaberen bærer luksus hårpleje mærke, som også er sit navn, har skabt noget unikt.

I 2002 grundlagde hun sammen med sin mand, etiketten Miriam Quevedo. Hendes mand var allerede i en traditionel familievirksomhed (35 år) i kosmetikindustrien. I 2005 lancerede Miriam Quevedo sin første hudpleje linje med et nyt og unikt anti-ageing ingrediens kombination.

Snart udvides denne ekspertise på hår plejesektoren.
I 2007 startede Miriam Quevedo med hårpleje linje “Extreme Caviar,” en anti-aging koncept, en innovativ blanding af begge teknologier, der kombinerer hudpleje skabt med en ny hårpleje teknologi.

Glæder mig til at vise jer noget fra et helt specielt arrangement jeg var med til i går : )

Dette indlæg blev udgivet i hair products, Miriam Quevedo. Bogmærk permalinket.

2 svar til EXTREME CAVIAR

 1. Maria Silje skriver:

  Hvordan dufter den? 🙂

  Label.m har også lavet en der hedder age defying den synes jeg dufter vildt godt 🙂 men måske man sku skifte ud hvis den her også dufter godt?

  • Jo's skriver:

   Duften havde jeg jo helt glemt….Godt du lige huskede mig på den, for den er vigtig. Især overfor min duftfølsomme næse : ) Den er faktisk rigtig lækker..lidt frugt og lidt parfume, men duften er ikke overdøvende, som det kan være med nogle shampoer : )

   De label M produkter gad jeg godt få fingrene i…er de gode?

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.