ODE TO BEAUTYSPACE

Photobucket

Er vist ikke i tvivl om vi alle ved hvem Anette er?! For mig er hun en kæmpe inspiration, passioneret skønhedsekspert, fantastisk med ord, men også en kvinde med en smittende glæde og energi. Det er umuligt ikke at være godt tilpas i hendes selskab.

I mandags havde jeg fornøjelsen sammen med en masse andre Beautyspace læsere at være i selskab med Skønne Anette, hudlæge Erik Obitz og Makeup artist Kenneth Adelhardt i 4 inspirerende, spændende og yderst interessante timer, hvor vi nåede rundt om trend og tendenser, samt sandheden om rynker og karsprængninger, samt hvordan man selv laver smukke bryn, øjenløfteri og flotte læber…for ikke at nævne hstorien om dengang Boy George var i byen, men den vil jeg hellere lade Makeup artist Kenneth selv fortælle.

Ørerne var spidsede og stemningen var i top…og det var ikke bare endnu et beauty arrangenment, men et hyggelig, samt personligt og nærværende event….lidt som at være sammen med folk man kendte. Og hvis I ikke allerede ved det, så er Anette lige så skøn LIVE som hun er på sin blog. Skønne kvinder var mødt talstærkt op for får en aften en bedste selskab. I kan tro der blev talt, stillet spørgsmål, undret og stillet spørgsmål.

Det var alt i alt en rigtig dejlig aften og selv sådan en halv gammel makeup artist som jeg fik nogle skønne tips i hus…og ALT FOR MANGE chokolade lakrids mandler. Kan man egentlig få for mange af dem?!
Goodiebaggen var SÅ lækker og glæder mig til at teste nogle af Anette’s favoritter…og deler selvfølgelig anmeldelserne med jer her på bloggen.

Jeg har allerede bestilt en stol til næste Beautyspace LIVE…Men Anette, du må holde det noget oftere…er sikker på dine læsere og jeg er helt enige!

Stort TAK til Anette og hendes dygtige crew : )

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, Beautyspace LIVE. Bogmærk permalinket.

6 svar til ODE TO BEAUTYSPACE

 1. Anette skriver:

  F.A.N.T.A.S.T.I.S.K at du kom kære Jo – og jeg er vild med alle dine billeder. Som hr. K også sagde, så var energien i rummet bare speciel og mon ikke Stay her – udover crowden – har en aktie? Kram og tak

  • Jo's skriver:

   Det var jo bare det perfekte sted…så de får også “two thumps up”…næh nej de skal ikke glemmes og slet ikke for den fantastiske udsigt : )
   Og det er altså mig der takker søde Anette, selvom vi sikkert kan diskutere det til uendelighed ; )

 2. Walkinrunout skriver:

  Jeg er helt enig, at hun burde afholde mange flere…. Åh jeg ville så gerne have været med 🙂

 3. Christina skriver:

  Det er det fedeste når fashion bloggere anbefaler andre fashion bloggere 😉
  I LOVE IT!

 4. Dina skriver:

  Det lyder vildt spændende! Gad jeg ihvertfald godt have været med til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.