THE CLAY MATTER

PhotobucketDer skal også være lidt til mændene, så derfor har gæsteblogger Niels afprøvet nogle forskellige hårvokse….det er jo ikke kun os kvinder det er en jungel for, for at finde frem til de rigtig produkter. Mændene har også deres udfordringer og en af dem er voks.

Niels anmelder the “The Clay Matter” fra Rostedt:

Voksen har en blød, samt let cremet konsistens og er virkelig let at arbejde ind i håret. Den giver en smule mat finish, hvilket jeg også selv foretrækker….ikke for meget shine. Den har et fint hold samtidigt med, at det ikke er defineret dvs. du har mulighed for at lave en “ommer” uden at skulle vaske håret. Dette kendetegner også mange af de nye vokstyper der kommer på markedet i dag.  Det er nemlig bare lige at rode i håret og så re-style håret i løbet af dagen.

Jeg har kun brugt den i tørt hår og det fungere rigtig godt…det er i reglen altid vigtigt for mig at processen er hurtig, så jeg ikke for skyld for at bruge mere tid foran spejlet end fruen. Og denne her gør det godt med kort proces, da den ikke skal arbejdes længe ind i håret og efterlader sig ikke synlige voksrester, hvis det skulle gå for stærkt…thumps up.

Den fungere rigtig godt i kort hår, men kan sagtens bruges til at fixe eller fremhæve en detalje i et større hår. Duften er mild og neutral og i virkeligheden dufter den af det den er, hvilket jeg fortrækker. Har nemlig aldrig helt forstået hvorfor en woks eller lign skal lugte tyggegummi!

Og sidst men ikke mindst, så er den let at vaske ud med almindelig shampoo.

Dette indlæg blev udgivet i FOR HIM, Rostedt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.