READERS REVIEW # 8

Photobucket

Jeg var så glad da Louise fra lullumut.dk sendte mig en mail med hendes favoritprodukt, for dette er et produkt jeg faktisk har hørt rigtig meget godt om og der giver jo en anledning for selv at få prøvet.

Jeg er faktisk selv begyndt at bruge hårkur, da mit hår i lang tid har været helt tosset og må sige at det virkelig gør en forskel.

Og hvis I ikke allerede ved det så er jeg vilde med jeres anmeldelser – FLERE AF DEM TAK : )), så hvis I sidder inde med en DELER, så skynd jer at sende mig en mail – Læs mere om hvordan du anmelder et produkt her på bloggen HER.

Louise anmelder:

Af alle de hårkure jeg har prøvet til mit hår gennem de sidste mange år, er min favorit klart Aussies ”3 Minute Miracle” hårkur. Indtil videre har jeg i hvert fald ikke fundet nogen bedre.

Emballagen er ikke voldsomt spændende, men den har nogle fine tegninger på, som i hvert fald får mig til at trække på smilebåndet. Og så er den praktisk. Man skal nemlig blot klemme på emballagen, hvorefter der kommer hårkur ud i bunden. Det er altså smart.

Konsistensen er for mit vedkommende rigtig god. Hårkuren er nem at arbejde ud i håret, og man behøver ikke at bruge ret meget. Det er selvfølgelig afhængigt af ens mængde af hår, men jeg har forholdsvist langt hår, og der er også ret meget af det.

Hvad kan jeg sige om duften? Jamen den er bare helt fantastisk god. Den dufter af sol, sommer og ikke mindst marcipan eller tyggegummi (afhængigt af varianten). Det er det bedste ved Aussie’s produkter – de dufter fantastisk.

For mig virker ”3 Minute Miracle” hårkuren næsten øjeblikkeligt. Så snart jeg kommer den ud i håret, blødgøres mit hår automatisk. Jeg kan næsten sige, at det er en fantastisk følelse. Mit hår føles ikke så blødt som smør med andre hårkure. Mit uregerlige hår bliver også meget mere medgørligt efterfølgende, når det skal styles. Det er også denne reaktion, jeg har hørt fra de fleste.

Prisen for sådan et vidunderprodukt med 250 ml. ligger på 119,95kr, hvilket jeg er godt tilfreds med, for den holder i et par måneder, selvom jeg bruger den 2 gange om ugen i snit. Ofte kan den købes på tilbud i Matas til 99kr, og hvis man f.eks. skal på weekendtur til London, kan den købes endnu billigere der.

Af andre produkter fra Aussie findes bl.a. shampoo, balsam, hårmousse, hårspray, hårserum. Der findes desuden også flere varianter, bl.a. til krusset eller farvet hår.

Jeg kan så absolut kun anbefale Aussies hårkur. Pas på, man kan blive afhængig. Og ja, jeg roser produktet til skyerne, men det er også det værd og især til prisen.

Ved I iøvrigt godt at jeg har en lille hurtig konkurrence igang, hvor I kan vinde en lækker goodiebag med masser af makeup og nogle andre fine skønhedsprodukter – Deltag HER trækker en vinder imorgen.

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review. Bogmærk permalinket.

9 svar til READERS REVIEW # 8

 1. Åse skriver:

  Hmm, jeg er helt uenig.
  Hårkuren gør intet andet for mit hår, end at få det til af dufte af tyggegummi – ikke altid så ønskværdigt egentlig.

  http://www.mindthebeauty.dk/blog/den-der-harkur-vol-2

  Men der er blandede meninger om den, så det er nok bedst at prøve sig ad, når nu der er så mange, der er glade for den 🙂

  • Lullumut skriver:

   Hej Åse 🙂 Det kan helt sikkert godt have noget med hårstrukturen/typen at gøre. Jeg kan se, at du har fint lidt skandinavisk hår(?), mens mit hår er lidt stort og tørt i det med en god portion naturkrøl. Fedt eller 😉 Nå, men måske får den bare mit hår til at blive mere medgørligt, så det kommer hen i nærhen af dit hår. Så jeg tænker, at du slet ikke har behov for sådan en super god hårkur? 🙂 Det kan jo ikke gøre “mere” for dit hår, når du allerede har så fint hår? 🙂

 2. Pingback: READERS REVIEW

 3. Hvor ofte vasker du dit hår? Jeg har også et stort og langt hår, som trænger til en god kur, men jeg oplever at mit hår fedter helt vildt allerede efter et par dage uden hårvask, og de dage jeg bruger kur, er det bare endnu værre…. 🙁
  Kh Maria

  • Lullumut skriver:

   Hej Maria 🙂 For et års tid siden vaskede jeg altid hår hver anden dag, mens jeg i dag kun vasker det hver 3. – 4. dag. I starten bliver håret lidt fedtet, men det vender sig virkelig til det 🙂 Så bruger jeg lidt tørshampoo på 3. eller 4. dagen, så det lige kan holde til om aftenen, hvor det bliver vasket. Jeg føler egentlig ikke, at mit hår fedter mere, når jeg bruger hårkur. Så en god tørshampoo kan anbefales 🙂 Og som bonus føler jeg, at mit hår vokser hurtigere 😉

   • Maria skriver:

    Ja jeg må prøve mig frem. I et års tid har jeg vasket det 1-2 gange om ugen, men som sagt bliver det ret så fedtet. Nu prøver jeg hver 3. dag… Måske er det den kur jeg pt bruger (fra Garnier med avokadoolie) der fedter mere… 😉
    Jeg arbejder udendørs og ofte fysisk, så jeg har “brug” for at få det vasket lidt oftere.

 4. Mina skriver:

  Jeg bruger også Aussie produkter til mit hår, og er helt vild med det 🙂 Man kan inde på http://www.nicehair.dk få dem til omkring 79 kr såvidt jeg husker :))

 5. Pingback: ET ØJEBLIKSBILLEDE AF MIN BADEVÆRELSESHYLDE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.