SEPHORA BEAUTIES

Photobucket

Har du været forbi Sephora i Illum i København? Jeg er kæmpe fan og kan bruge rigtig  lang tid på bare at gå at lure på alle de mange forskellige produkter.

De har jo alskens lækkerier, så her får I lige nogle af Sephora’s egne fine lakke i flotte stærke farver, som jo passer så godt ind i sommerens trends.

Og er der et sted hvor man godt må skeje lidt på farveskalaen uden at det bliver for meget…så er det altså på neglene : )

Sephora har også taget en efterhånden en gammel nyhed med sig til Danmark. Som jeg selv var fast bruger af da jeg boede i USA for snart 10 år siden…havde næsten glemt den smarte sag. En neglelaks fjerner i en beholder, som indvendigt indeholder en skumgummisvamp. Så i med neglene, tør af på svampen i beholderen og lakken er væk  et snuptag. Og når neglelaksfjerner trænger til en skifter, tømmer man bare beholderen så godt man kan og fylder nyt på.

Har du et ynglings produkt fra Sephora?

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/NAILS, Sephora. Bogmærk permalinket.

10 svar til SEPHORA BEAUTIES

 1. walkinrunout skriver:

  Jeg har lige købt en lipgloss derinde og den er jeg ret begejstret for – og du har ret …. der er umådeligt facinerende, bare at gå rundt blandt alt deres creme, makeup osv.

  • Jo's skriver:

   Hvordan er deres lipgloss…dem har jeg nemlig ikke prøvet?!Udover en kagebuffet kan jeg næsten ikke finde noget mere sindsoprivende en at tøffe rundt i en beautyafdeling : )

 2. Anette skriver:

  Cool foto…dét bliver man da sommerglad af!

  • Jo's skriver:

   Det er også meningen, når nu vi ikke ser meget til sommeren endnu : ) Er ellers klar : )

 3. Louise SJ skriver:

  Endnu en gang er jeg trær af, at jeg bor i Aalborg. Vi mangler altså sådan nogle herligheder! – Sidste jul fik vi dog MAC hertil. længe ventet. Men jeg vil have mere!! 😀

  • Jo's skriver:

   Det kan jeg godt forstå (det ville jeg også være)….ellers må du planlægge dig en hel lang tur kun for at besøge Sephora i København ; ))) Det er jo kun en 500-600 kilometer ikk : ) Kh Jo

 4. Rikke skriver:

  Nu siger du at man bare fylder på med ny fjerner i lakdåsen 😉 Men er den ikke også god fordi de har en særlig effektiv fjerner i?
  Hvad ville du fylde på og har du prøvet?

  • Jo's skriver:

   Nu er det som sagt mange år siden jeg købte disse dåser med hjem fra USA og kan ikke huske hvad jeg fyldte på, men du kan jo bare bruge din ynglings lakfjerner. Men vil dertil sige at Sephora’s er virkelig god og rigtig effektiv…klart at fortrække : ))) (har ikke selv lavet en refil på den)

   Kh Jo

 5. Jasmina skriver:

  Super seje farver!

 6. Ibbyheart skriver:

  Benefit serien
  Bliss kropspleje produkter
  Og allerbedst det store neglepleje-udvalg
  I seebeauty IN the World
  Ibby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.