COLOR TATTOO

Photobucket

På med farverne pigerne! De fleste makeup brands viser farver på forår/sommer look’sene 2012….og det er SÅ fedt. Det er lang tid nu det “nude og naturlige look” har været fremme, men farver er sjove om det er på øjnene, læberne eller neglene og så er det absolut et cool extra blikfang til garderoben.

Nu er det ikke forår længere, men Maybellines forårs look med deres nye Color Tatto cream gel eye bære også præg af tendensen er sat på de skarpe farver. Synes looket er rigtig fint og egentlig ret simpelt. Igen er den turkise farve fremme som blandt andet også ses hos Estée Lauder og Make Up For Ever.

Color Tattoes er nye 24 timers creme skygger der fås i ti forskellige farver. Jeg bruger selv cremeskygger til smokey eyes, da de er lette at arbejde med og det er nemmere at tone overgangen fra skygge til hud….ofte kan tiden være knap mit arbejde. Så en hurtig løsning til hurtige smokey eyes.

Brug evt dine creme skygger med dine tørre skygger – Få guides til look’sene på Mabellines eget site HER.

Har du set det regner lækkerier hos Beautyspace lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i maybelline, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

2 svar til COLOR TATTOO

  1. BRUUN by BRUUN skriver:

    Så looket i Matas, da jeg var dernede og arbejde sidst. Det er skønt. Så smukke nuancer !

    /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.